Kızlar eşimle uzun zamandan beri tartışıyoruz ve her tartışmada bana el kaldırdı. Hamile iken bile. Herhangi bir namussuzluk falan yok ortada olamazda. Emziriyorum yine el kaldırdı vurdu bende artık dayanamadım karakola gittim çünkü Bi öncekinde söylemiştim Bi daha yaparsan karakola giderim diye. Memurum para getiriyorum bu eve saçma sapan harcamalar yapmıyorum. Ailesi ile ilgili hep bir tartışma neden az gidiyoruz ailesine neden gidince uzun süre kalmıyoruz. Bıktım artık ben aile yaşamıma bakmak istiyorum. Akşam da annesi babası geldi bana Bi gram faydaları yok bana senle uğraşılmaz diyo babası. Bebeğime eltim gibi cicibebe vercekmişim zayıf mış benimki o doktorlar vermeyin diyo dedim eltim doktorlardan iyi bilirmiş. Benle uğraşılmazmış neden karakola gitmişim. Kaynanam da diyo ki ben yıllık izne çıktım yükselme sınavım var. Ben onlara gidip kalcakmışım eltim yıllık izin alıyor oraya kalmaya gidiyor bende öyle yapmıyormuşum onları sevmiyormuşum ben onun evini süpürmemişim Bi gün bile bende dedim ben kendi evimi zor süpürüyorum yoğun çalışıyorum çocuğum var. Belli diyo *** götürüyor evini diyo. O kadar sinir oldum o kadar kinlendim ki ömür boyu görmek istemiyorum. Evlerine bi daha asla gitmem de. Bana bir çare söyleyin eşim de pasif kalıyor hep akşam annesi babası laf söylerken hiç ses etmedi. Sonra ona da dedim sen beni ezdirdin diye tamam hata ettim diyo ama bugün telefon konuşmasında kaynana yine bana Bi sürü laf etti kocamla boşancaz muhtemelen