0 oy
226 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,035 puan) tarafından
Nasıl geçiyor günleriniz huzurunuz var mı çevreniz nasıl baskı hissediyor musunuz

2 Cevaplar

+1 oy
(531 puan) tarafından
5 sene kabus hayatı yaşadım . Dul diyip sanki ör.spuymusum gibi davranan çok oldu . Kocasını sevgilisini kıskanan iş yerinde konuştuğum erkeklere kadar beni uyarma ihtiyacı gören hadsiz yöneticilerim oldu. Hayatları ahlaksizlikka geçmiş annem babam ben bosaninca çocuklarla yasmaaya başlayınca bir namuslu oldular ki . Günde 100 kere görüntülü ararlardi 5 dakka işten geç gelsem kıyamet kopardı . 5 sene arkadaşlarımla bir çay kahve içmeye gidemedim. Biriyle görüşmeye basladim işten eve bırakırken benj günde 15 dakika 15 dakika öyle evlenmeye karar verdik. Şansıma iyi bı insan çıktı . Şimdi kızımızı bekliyoruz :)) zor yani çocuklu dul kadın olmak . Sanki bizi becersinler diye sokakta bekliyormusuz gibi davranıyorlar . İnanın biz kimsenin kocasına gözle bakmioz . Evlenmiş ayrılmış her kadına erkekler bu şekilde bakıyor ama.  
(4,035 puan) tarafından
Nerde yasiyorsunuz bir de anne babanın yanında olmadan yaşanmaz mi acaba
(531 puan) tarafından
İzmir . Benim çocuklarım küçüktü mecbur annemlerle kalıyordum birde ozaman eski esimden çok korkuyordum annemler diyordu ayrı eve çıkarsan eski eşini üzerine salariz gibi tehtitler ediyorlardı mecbur kalıyordum yani . Aslında ekonomik özgürlüğümde vardı yani
(11,681 puan) tarafından
Yaşadıkların çok acı ama gerçek malesef ki dar görüşlü eski kafalı bir millete sahibiz, sadece erkejler değil kadınlar da dul kalmışlara o gözle bakıyor küçümsüyor  ne yazıkki. Sırf bu yüzden bir sürü kadın ihaneti  affetmek zorunda kalıyor Allah yaşatmasın. Yaşatana da sabır versin feraha erdirsin
-Reklam-
0 oy
(279 puan) tarafından
Ben de bekleyeyim cevapları 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 117 göst.
29 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Benceemine (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 749 göst.
12 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mirketanne (633 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 253 göst.
8 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bulut01 (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 221 göst.

412,648 soru

12,423,691 cevap

45,356 kullanıcı

Kategoriler