0 oy
708 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar yazmak zorunda değilsiniz öncelikle onu söyleyeyim ama yazarsanız şunu istiyorum hayatta yaşayıpta anlam veremediğiniz içinden çıkamadıgınız bir duygunuz buraya yazmanızı istiyorum tek kelime ile ama şimdiden teşekkür ederim ❤️❤️

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
"Hepinizden nefret ediyorum ama yalnız da canım sıkılıyor. "durumunu çok hissetmeye başladım. Sahtelik, cahillik ve arsızlığa tahammülüm kalmadı. 
-Reklam-
+1 oy
(25,196 puan) tarafından
Kimse kimseyi sevmiyor ama herkes herkesle samimi.... 
tarafından
Çünkü herkes çıkarları için insanları elinde tutuyor. Artık samimiyet gerçek sevgi saygı mumla aranacak kadar azaldı. Ama sen yinede umudunu kaybetme iyi insanlar iyi insanları bulur herzaman. Çokta kafanı yorma Ahir zamanın hastalıklarından biridir riyakarlık  sen niyetlerini temiz tut Allah bilir kalbini canım Hoş kal.
0 oy
tarafından
Öfke 

(12 karakter)
tarafından
Öfke sana çok şey kaybettirdi sakinleşdiğinde kendine yakıştıramadım dediklerinle pişman oldun. Yada karşıdaki insanın sana öfkesi içinde size karşı gerçek duygularını bastırmış ve de size sakince söyleyemediğini öfkesi ile kusuyor. Peki öfkeli bir insanın karşısında nasıl durmalı biliyor musun? Sessiz ve haklı. Haksız ve baskın oldugunda karşındaki sakinleşdiğinde   asla seni anlamayacak. İnsan yaşayamadığı duyguları öfkeye çevirir. Unutma.
tarafından
Ben öfkemle daha çok kendime zarar veriyorum aslında kendi kendimi yiyorum kavga etmeyi hiç sevmem eşimle falan münakaşaya hiç girmem ama kendimle dövüşürüm ağlarım bağırırım çağırırım sayarım soverim ama olan bana oluyor işte "D keşke daha umursamaz ve öfkelenmez bir insan olsaydım
tarafından
Çünkü içinde kalan duygular var mesela yerinde veremediğin tepkiler yada zamanında isteyip te yaşayamadığın herşey sana dönmüş dünü geride bırakmalısın. Yarına umutla bakman için  yürüdüğün koştuğun konuşabildiğin için nefes alabildiğin için şükretmelisin. Hayat kendinle hesaplaşmak için çok kısa
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Uyumak ahaha hobim uyumak fobim uyuyamamak en sevdiğim artist engin altanduzyatan
tarafından
ahahaha sesli güldüm =D
tarafından
bendd iki kere okudum ne diyor diye :)
tarafından
Düz yat uyu ozaman :D
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Kaybetme korkusu. 
tarafından
Neyi kaybetmek? Biz hiçbirşey in sahibi değiliz canım yada karşımızdakiler kimse bizim sahibimiz değil kaybetme korkusuyla yaşamak her duyguyu eksik yaşamaktır. Dümdüz yaşayacaksın sanki her an herşey olabilirmiş gibi  evdeki eşyana bile çok sahip çıkmayacaksın. Fazla sevmeyeceksin birini yada birşeyi gerçeklerle yaşamak kadar huzur verici birşey varmı? Kaybetme korkusu gözümüzde büyüttüğümüz insanlar yüzünden yerleşir ruhumuza oysa oda bir fani o bir gün ölecek ve onu kaybedeceksin. Korkuyla yaşamana gerek yok o ölünce zaten kaybedeceksin bak bunu biliyorsun bişey yapabiliyor musun? Korktuğun başına gelecek kayıp üstüne kayıp vereceksin vereceğiz annemiz babamız eşimiz belki Allah korusun evladımız... Bizim sahibimiz Allah bizim yavrularımıza ailemize verdiğimiz yada kendimize verdiğimiz şefkatin  Allahın bahşettiği şefkatin yanında sözü bile olamaz. Herkes bizi unutur ailemiz akrabalar yakınlarımız ama her hatamız ile bizi saran ve asla bizden vazgeçmeyen bir yaratanımız var. Lütfen O'nu kaybetmekten korkalım lütfen...
0 oy
(3,024 puan) tarafından
birakıp gidilme korkusu

Çunku esimle kacarak evlendik kendi ailem red etti beni 2 senedir gorusmuyoz
tarafından
Annem ve babam vefat etti. Abimle nadir görüşüyorum. Kimsem yok diyebilirim yada varda ben istemiyorum diyelim. Hiç bırakıp gidilme korkusu yaşamıyorum neden biliyor musun? Allah bizim yollarımızı hayra çıkarır ona güveniyorum. Ne güzelliğime ne gençliğime güveniyorum oysa bıraksa evet tekim ama asla korkmuyorum. Milyarlarca insanın içinden bana kader yazan gönlümdeki en ufak sırrı bilen gözyaşımın kaç damla akacağını bilen Allah bana zaten bir yazı yazmıştır. Eğer gidecekse birileri beni bırakıp Allah onun sonrasınıda yazmıştır benim için teslim ol Allaha. Hayatımda giden oldum hep kimse benim için vazgeçilmez değil Allahtan başka. Evlatlarım hariç. Sakın korkularını belli etme senin bu zaafını anlar ve sana herşeyi yaptırır istediği. Hayır deme şansın olmaz öpüyorum seni canım.
(3,024 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim❤️
tarafından
Rica ederim canım :)
0 oy
tarafından
Aidiyetttttt
tarafından
Yineliyorum aitlik ise Allah'adır. Sahiplik ise yine Allah adır. Elhamdülillah. Gerisi sandıklarımızdır.
0 oy
tarafından
İnsanlık ettikçe lackaya sariyo anlam veremiyorn 
tarafından
Anlamı şu ahir zaman alametleri bunlar canım. Alametlerde Ahir zamanda fitne fücür bol olacak kötüler iyi iyiler kötü anılacak diyor. Şuan Ahir zamandayız kuranın işaret ettiği ve alimleri söylediği üzere. İbadet edersen bin sevabının fazlası günah işlersen yine fazlası yazılacak. Gece kafanı yastığa koydugun da vicdan hesaplamanı yap ve ona göre tövbeni et. Vicdanın rahatsa şükrünü et yat. Sevgi ile kal.
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Ben oldum olası ailem dışındaki insanlardan uzak yaşamak istiyorum ve bu durum beni hiç de rahatsız etmiyor bazı insanlar arkadaş olmadan yapamiyor
tarafından
Evet eskiden öyle değildi ama şuan öyle ailede bile çatlaklar oluyor en güzeli uzak kalmak çoğu insandan. Seni anlıyorum asla yargılamıyorum. İnsanlar arkadaş edinince ihaneti ugrayabiliyor yada art niyete mesafe iyidir canım
0 oy
tarafından

Kaybetme korkusu:'(

tarafından
Kaybedilmekten kork insanları gözünde fazla büyütme sev ama abartma bunun farkına varırlarsa seni kullanırlar bizde bunu istemeyiz öyle değil mi. Öptüm canım.
0 oy
(5,517 puan) tarafından
Uzulmeyin

Belkide mutluluk bizi hak etmiyordur...
(5,517 puan) tarafından
Hahah saol yaa .. allah razi olsun
Nasil yasadigimi nerden biliyorsun hosuma giden bi sozu yazmisimdir belki:)) hayatimdan biriymis gibi konusmasan keske.. hep bi kucuk emrah moduyla yasadigimi nerden biliyorsun bir cumleyle butun hayatimi uzgunmu gecirdigimi saniyorsun..
Sen bana neyin farkinda oldugunu gosteremesin her seyin farkindayim neyle sinandigimida soyleyemesin cunku beni tanimiyorsun cok sukur hic bir zaman isyan etmedim her zaman benim hakkimda bu hayirlisiymis dedimm :D
tarafından
Yok bebegim ben duygunun genel hissettirdiklerini yazdım tabiki senin hayatını bilemem Allah daha mutlu etsin başkan demek Erol Taş gibisin ha vay be :D
(5,517 puan) tarafından
Hahahahhah :DD  hepimizi mutlu etsin insallah
Ne bilim dedim aksiyon gerilim istiyor herhalde ☺️☺️☺️
tarafından
Yok duyguların hissettirdiklerini ifade edebilmek için yazdım canım hayatlarımızı bilemem sadece sizi muhatap alarak yazdım ama sizin yazdıgın duygular için yani. Erol Taş seni :D
(5,517 puan) tarafından
Saol canim yanlis anladim ozamn kusura bakma :))
0 oy
tarafından

Pişmanlık, kocaman bir pişmanlık ...

tarafından
Ona tecrübe diyelim mi? Orda sana ögretilen bişeyler var onları neden cebine atmıyorsun. Ve sen tecrübelerinle daha güçlüsün artık dünü bırak bugüne ne katabilirsin ona bak. Hayatın dizlerine vurarak şöyle olsaydı şu şöyle olurdu deme Allah senin için en hayırlısını yazmıştır emin ol. Allahtan daha iyi bilemeyiz ki canım :) sevgi ile kal.
0 oy
tarafından

Durduk yere ağlama hissi. Bu his bi geldi mi kendimi alı koyamıyorum ağlamayınca rahatlaamıyorum :ermm:

tarafından
Bu senin hümanist oldugunu gösterir insan dogası geregi aglar ama sen fazlasını yaşıyorsan diğer insanlardan biraz daha duygusalsın demektir. Allah cc ben Hüzünlü kalplerdeyim buyurmuştur.  Aglamak ruha şifadır
tarafından
Evet duygusal olduğum doğrudur. En ufak bişi duygulandırır beni sevmiyorum bu huyumu aslında
0 oy
tarafından
gene basladi senin analizler :)
tarafından
samimiyetsiz ssmimiyetler ...
tarafından
Bu gerçek bir analiz :D
tarafından
Önce kendi niyetlerini kontrol et samimiyet seni bulur canım benim :) analiz bitti ben kaçar :D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 300 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mehmetcanınannesi (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 124 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde ASIL KADIN!! (594 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 235 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde SevdeF (612 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 280 göst.
8 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Ftm1907 (570 puan) tarafından soruldu

412,113 soru

12,406,516 cevap

44,632 kullanıcı