Selam kızlar şimdi bi soru soracagım affınıza sığınarak tabi inşallah yanlış anlaşılmam.Şimdi ben gecen kardesimle bu konu üzerinde laf acılınca münakaşa ettik Deprem vs konusu oldu o an yengem hazırlıklı olun vs giyinik olun abdestli uyuyun dedi bende haklısın yengem cünüp ölmeyek dedim Kardeşim de nerden bilecez ki bişey olacak insan o iş yapınca gece gece se hop banyo yapmaz dedi bende olmaz insan öyle nasıl uyur duş almak lazım sabah namazından önce dedim bana siz alıyor musunuz dedi tabiki dedim alışkanlık dedim dönüp bana siz romantik değilsiniz vs gibi seyler söyledi ben de alakası yok şimdi yatagımı anlatacak değilim ama cok şükür hakkıyla yerine getiriyoruz dinimiz gereğince de sabah namazını kacırmamak adına duş alıyoruz dedim yani sizce de olması gereken böyle degil mi?? Bir dakikamıza bile sahip degilken nasıl garantiymiş gibi cünüp yatılır onu geçtim dünyalık şehvet zevk için sabah namazımızdan neden mahrum olalım haksız mıyım ??
Tabi ki senın yaptıgın doğru.
Cünup uyumak romantik olmakmiymis vay anasını şimdi millet eşlerinin odunlugunuda ona bağlar vah vah.
Saçma sapan düşünce öyle seymi olur doğru olan öyle uyumamak ezan vakti geçirmemek
1,492,105 soru
24,380,975 cevap
348,729 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın