0 oy
152 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kızlar Merhaba.

Ben 21 yaşındayım eşimle severek evlendim.
İlk evlendiğim zamanlar annesi çok iyiydi ben farklı bir semtte oturuyordum. (bu arada yeni 1 senelik evliyim) 8 ay sonra kaynaklar aynı apartmanda ev aldı bana aile binası oldu alt katta da eltim eşimin annesi gezmemizden tozmamıza herşeyimize bir lafı var İKİDEBİR eşimin yanında bana laf sokuyor. Markete gitsem akşam bu saatte market yok diyor tabi bende elimden geldiği kadarıyla cevabını veriyorum.Eşimi sürekli yemeğe çağırıyor. Ben eşimle kendi aileme gıdım hemen dolduruyor habersiz biryere gitme diyor.
Daha bir ton rezillik ama her fırsatta eşimi dolduruyor bende bunu eşime anlatmaya çalışıyorum üzülüyor banada fakat yanımda durmaya çalışsa da annesi o kadar çok bunaltıp üstüne gidiyor ki eşim belli süreden sonra hep onu savunma değilde birşey demiyor ona onun yüzünden benimle arası kötü oluyor el bebek gül bebek büyütüldüm üniversiteye hazırlanıyorum kendi ailemde tatilimden gezme giden insandım şimdi resmen bir eve tıkalı kaldım hiçbir yere izin vermiyorlar ben çok bunaldım kızlar Allah rızası için duanizda banada yer verin. Her gün farklı birolay.
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

4 Cevaplar

0 oy
(469 puan) tarafından
İmkanınız varsa taşının. " Evliliğimiz yıpranıyor biz yıpranıyoruz sırf onlara ayıp olmasın onlar üzülmesin diye neden ben biz üzülüyoruz. Seni bilmem ama ben gitmek istiyorum. Bu böyle olmaz. " diyeceksin. Eşin bir kere sustursa seni kötükediklerinde ne güzel olur aslında. 
-Reklam-
0 oy
(14,428 puan) tarafından
Burda senin yapacağın bişey yok kuzu,iş kocanda bitiyo 

Ya susturacak onları karıştırmayacak yada sürekli huzursuzluk
0 oy
tarafından
Kuzum ordan gidecek durumun yoksa sana bı akıl vereyim. Kocanın yanında kaynanani yağla balla hürmet et o yokken agzina et . Tamm kötü bir akıl ama senin evinde huzur yoksa birde böyle dene . Belki bu yorumum yanlış insan insana misafir ama bazende bazı insanlar hak ediyor böyle şeyleri 
0 oy
tarafından
Çek resti valla ya herro ya merro baştan taviz verirsen sonu gelmez bu işin 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 46 göst.
20 Eylül 2022 Aile kategorisinde YaseminAltintas3 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
20 Eylül 2022 Aile kategorisinde YaseminAltintas3 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 658 göst.
0 oy
6 cevap 315 göst.
1 Kasım 2021 Aile kategorisinde adi_lazim_degil (2 puan) tarafından soruldu

378,183 soru

11,319,016 cevap

34,764 kullanıcı

...