Kızlar benim oğlum ana sınıfına gidiyor okulla ev arası biraz mesafe var bide küçük bebeğim var kışın götüremem diye servise verdim ilk günü kaçta geleceklerini bilmiyorum tabi ararlar ya da korna çalar çıkarım diye bekledim bırakıp gitmiş çocuğu ben çıkamadan servis ablasıda yok üstelik küçücük çocuklar birbirlerini itse araba hareket ederken düşseler şoför hem önüne hem çocuklara nasıl bakıcak ilk hafta sordum düzen daha oturmadı diye geçiştirdiler neyse dedim onada dün yine bırakıp gitmiş evin önüne çocuk anne okulda servisten inerken düştüm dedi dizi hafif sıyrılmış deli oldum sabah çıktım dedim siz niye ben çıkmadan bırakıp gidiyosunuz çocuğu bide düşmüş okulda kim indirip bindiriyo dedim ben ilgileniyorum dedi memnun değilseniz siz bilirsiniz diyo bana okulda kim ilgileniyor oğlum sizle diyorum kimse yardım etmiyor biz inip biniyoruz sınıfa gidiyoruz anne diyor çocuk geçen gitmedi hastaydı sabah önüne çıktım gelmicek dedim tek benim için gelmiyor sokağa onu diyor bana haber vermediniz diye biz söyledik sana gelmicek diye dedim ben zaten sabahta öğlende sizden önce sokağa çıkıyorum dün erken geldiniz benim çocuğum küçük bidaha atıp gitmeyin ben çıkmadan dedim mırıldanarak gitti zaten içim rahat etmiyodu şimdi iyice sinir oldum