0 oy
3,110 göst.
Diğer kategorisinde (705 puan) tarafından
Kızlar sabah oğlum a enterogermina verdim ishal bayağı 2 yaşında şimdi reflor versem olur mu ikisi ayrı şey ya etkisi olur mu acaba 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
İkisi aslında aynı şey. O yüzden ikisini de aynı anda vermeyin. 
-Reklam-
0 oy
(7,301 puan) tarafından
İkiside probiyotik benim oğlumda 2 yaşında ilk enterogermina kullandık bizde çok işe yaramadı şimdi hastanedeyiz burda reflor kullanıyoruz eğer ishali çoksa reflor kullan daha iyi ama ikisi ayni anda olmaz
(705 puan) tarafından
Hastanede serum mu kullandılar
(705 puan) tarafından
Geçmiş olsun bu arada
(7,301 puan) tarafından
Evet cnm serum aliyoruz hâlâ ayriyeten reflor ve zinco şurup kullanıyoruz ama biz atlattık gibi
(705 puan) tarafından
Çocuğunuz da halsizlik başlamış mıydı o yüzden mi götürdünüz hastaneye ben yurt dışında yaşıyorum da burada sağlık sektörü biraz kötü götüremiyor um o yüzden soruyorum neler yapabilirim diye
(7,301 puan) tarafından
Önce kusma ishal ve halsizlik vardi evet acile götürdük antibiyotik ve probiyotik verip geri gönderdi bizi 2 gün sonra oğlumun gazdan karnı şişmişti artık bağırsakları gaz dolmuş bağırsak enfeksiyonu geçiriyo Muş megersem öyle olduğunu anlayınca yatırdılar mecbur bizimde ishal çoktu açıkçası ben evde bişey yapamadım kullandığım ilaçlar da pek fayda etmedi serum almaya başlayınca kendine geldi oğlum
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Geçen sene aynı anda kullanmıştım ben. 
(705 puan) tarafından
İle yaradı mı bir sıkıntı oldu mu
(4,902 puan) tarafından
Evet reflor çok etkili oldu bizde
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Bisi olmaz canim sonuçta 3 saat girmiş araya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Emine S (17,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
0 oy
4 cevap 161 göst.
21 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
4 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lavintuba (450 puan) tarafından soruldu

410,704 soru

12,357,782 cevap

41,173 kullanıcı

Kategoriler

...