0 oy
247 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,532 puan) tarafından

Kızlar bebisn odamiza bı bakın değişiklik yapmak istiyorum yer açmak aksesuar fln düzenden anlayan arkadaşlar bı yazabilrmi resim aticam

image

image

image

image

10 Cevaplar

+6 oy
tarafından
Kizz once o perdelerden kurtul. Kötü duruyor. 
(2,532 puan) tarafından
Yo neresi kötü size öyle geliyor güneş glmesin diye kapattım normalde kocaman fiyonk var kenarlarda topluyorum pilelerine tek tek düğme takip düzgün duruyordu
tarafından
İyi kullan beyeniyosan sen sordun biz cevap verdik
(2,532 puan) tarafından
Çok kötü diyecek kadar ne var modeli fln gayet iyi nnce
tarafından
Eeee kötü ayni fikirde olmak zorunda mıyız anlamdim kii beyeniyosan kullan ama güzel degil
(2,532 puan) tarafından
Bu düzgün olmayan hali bide bunun normal hali var bağlı
-Reklam-
0 oy
(5,216 puan) tarafından
Kız bacım pinterestw bak mis gibi görseller var ordan epeyce fikir edineceğini düşünüyorum 
0 oy
(4,378 puan) tarafından
Bence once o perdeleri duzene sok canim. Tek rengini tak bir sekil ver duzgun dursun.gerisini de pek fikir veremeyecegim kopuk gordugumuz icin ama deneme yanilmayla bul en duzgun nasıl durur diye. 
0 oy
tarafından
Tek sorun perdeler bence
0 oy
tarafından
Bence önce perdeleri çıkar canım 
tarafından
Birde o askı o duvara olmamış kalabalık göstermiş onuda kaldır canım
0 oy
(6,925 puan) tarafından
Çok dağınık duruyor gerçekten 
0 oy
tarafından
Oda çok kalabalık görünüyor fazla eşyalardan ve o perdelerden kurul önce çocuk odası için perdeler oluyor onlardan ve duvara ya duvar kağıdı yada tablo falan as kızının fotoğraflarıda olabilir
0 oy
tarafından
Dollaplari kapinin sag tarafina koy perdeleri kullanma imkanın varsa 
0 oy
(826 puan) tarafından
Perdeler odayi cok kalabalik gostermis bence cikar onlari valla gerisini pek cozemedim fotolar yan tam anlasilmiyo
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Herkes perde demiş ama perde kurdale bağlayıp kenarlarda topluyorum güzel duruyor ışık gomeson diye yaptım öyle 

İlgili bir soru bulunamadı

412,403 soru

12,415,487 cevap

45,002 kullanıcı

Kategoriler

...