0 oy
376 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (54 puan) tarafından
tarafından kapalı
Eğer hamilelik şüpheniz varsa sakın idrar testi yapmayın ...ben yaptım 3 kere .. positif çıktı hastaneye gittim negatif .. hep yalan o aletler .. hayal kırıklığına uğradım 

. Hemde aşırı mutsuzumm
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sakin ol canım rabbim gönlüne göre versin çoğu kadın o testlerle öğreniyor 
-Reklam-
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Allahtan ümit kesilmez canım ben ne testler yapıp ağladım inan zamanı vardır bu ay olmaz 2 3 4 5 ay sonra olur yeter ki Allaha dua et inan pes etme 
0 oy
tarafından
Rabbım en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım üzülme demekki var zamanı daha 
0 oy
(417 puan) tarafından
Erken oldugu icin kanda cikmamis olabilirmiki adet oldunuzmu
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Sana denk gelmiş olabilir  canim ben iki tane aynı gün de yaptım ikisi belirgin çift çizgi saniyesinde oldu gittim direk ultrason da bebek var dedi doktor
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Yalanını görmedim 6 kare yapmışım hiçte yanılma olmadı olmuyunca olmuyor üzülme herseyin zamanı war 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Ben test ile öğrendim kuzu.üst üste seninkiler niye öyle çıkmış ya. Umutsuz olma Allah büyük.inşsllsh en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın
0 oy
tarafından
5 dkdan sonra çıkan çizgileri dikkate almayın yazar kutu üstünde, 5 dkdan daha geç bakıyorsunuz galiba.
(54 puan) tarafından
Hayır 5 dakika içinde çıktı
0 oy
tarafından
Adet oldun mu sen 
0 oy
tarafından
Ben iki hamilelik geçirdim ikisinde adet günüm gelmeden testlerden öğrendim sizinkisi neden öyle olmuş anlayamadım doğrusu tabikide en garantisi kanda belli olur
0 oy
tarafından
Kız dur . Geç döllenme olabilir benimde öyle olmustu

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 469 göst.
2 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Lasyamm 21- (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 213 göst.
9 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 291 göst.