0 oy
169 göst.
Aile kategorisinde (5,134 puan) tarafından
tarafından kapalı
3 gündür bir işe başladım muhasebe yanımda bir kız var o çıkacak ben kalıcam.bu gece oglum hastalandı kustu sabaha kadar uyumadı bende oğlumla sabaha karşı dalmışım.ordakı kız mesaj atmış.mesaj sesine uyandım.bana günaydın gelmedin bir şey mı oldu yazmış.bende günaydın oglum gece hastalandı bugun gelemicem yarın gelirim yazdım.o da bana daha 3 günden çocuk hastalandı diye haber vermeden gelmemen dogru olmadı yazmış.bende çocuk hasta nasıl gelebilirim Sabaha kadar uyumadı yazdım haklısın demiş.ben zaten haber verecektim ama o benden önce mesaj atınca ona söyledim şimdi arıyorım arıyorum açmıyor.patronu aradım o da açmadı.haksızmıyım sizece.
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

10 Cevaplar

+5 oy
(6,441 puan) tarafından
Haksızsın canım iş kültüründe buna yer yok maalesef tabiki çocuğun hasta ama gece msj atabilirdin 1 st geç kalıcam yada gelemeyebilirim diye 3.günden hoş olmamış geçmiş olsun kuzucuğada
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maalesef böyle şeyleri hoş karsilamiyorlar canım 
0 oy
tarafından
Gecede olsa bildirmen gerekiyordu bu durumu 
0 oy
(13,938 puan) tarafından
Onlar aramadan senin haber vermen daha doğru olurdu. Yani deneme sürecindeysen olumsuz yansimiştir bence. 
0 oy
tarafından
Hatan şurada, kız sana mesaj attığında senin patronunu arayıp durumu izah etmen ve bugünlük izin istemen gerekirdi, gelmeyeceğim demek olmaz. Emrivaki tavırlar olmaz işyerinde. Zaten izin istediğinde verirdi he vermezse o zaman çocuğumu bırakamam derdin, gerekirse işten çıkardın. Kız senin müdürün şefin değilse ona açıklama yapman yersiz olmuş. 
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım, Ülke olarak iş kıtlığı olduğu için senin yerini alacak çok kişi var o yüzden maalesef idare etmezler, şimdi neler düşünüyorlar bu hep böyle olacak diyorlar vazgeçmislerdir yani ama bilemiyorum birsey demezlerse yarın git. Oğlun kac yaşında 
0 oy
(1,595 puan) tarafından
Keşke gecede olsa msj atsaydın canim 
0 oy
(80 puan) tarafından
Geceden haber vermen gerekir böyle durumda mesaj atabilirsin. Orası sonuçta iş yeri hoş karşılanmaz. Üzerine de gelmicem demen yanlış olmuş. Kız yazdıktan sonra bir şey yazmayıp arayıp durumu izah etseydin daha güzel olurdu. Üzerine tersler gibi nasıl gelebilirim demen hiç hoş olmamış. 
(394 puan) tarafından
Sana katılıyorum. Belliki uykusuzluğun verdiği Bi gerginlikte varmış. Yerinde olsaydım mesaj atmaz arardım ne bileyim bu şekilde çok suistimal edenler var. Yeni Bi isyeri daha seni tanimiyorlar. Tabiki nedenin haklı ama onların gözünde eksi Bi izlenim bıraktın.
0 oy
(3,871 puan) tarafından
haber vermen gerekirdi muhakkak , haksizsin mqlesef
0 oy
(7,768 puan) tarafından
Dibine kadar haksızsın gerekirse gece 3 te mesaj atacaktn ayrıca onlardan izin almadan ben gelmiyorum ne demek 

İlgili bir soru bulunamadı

381,446 soru

11,419,953 cevap

34,975 kullanıcı

...