0 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hanimlar iki tane mama sandalyesi arasinda cok kaldim biri klasik herkesde olan ikeanin mama sandalyesi digeride ebebekden baby plus marka mama sandalyesi gorselde attim ikisinide

image

image

18 Cevaplar

0 oy
(3,634 puan) tarafından
Bende bekliyom surda ama ben su yandaki masa gibi olucakalr dan istiyo dum
tarafından
Hangisimden canim bu babyplusun yanindaki mama sandalyesindenmi bahsediyorsun
(3,634 puan) tarafından
Evet canım sonradan masa gibi olan
tarafından
Onu bilmiyordum masa oldugunu ordqn bakmistim onada satici bu yeni geldi ama cok agir zor tasirsin felan diyordu o dedigini onerenlerde oldu bn onun bi inceliyim bilmiyordum masa oldugunu
tarafından
Tamm canim sen su minderi yildizli olani diyoesun ben digerinden bahsediyorsun sandim bnm bebisi ona koydum mama sandalyesi sallaniyordu nerdeyse guvenemedim duser diye:D
(1,085 puan) tarafından
Masali olandan var bizde cok kullanisli canim internetten aldik
(3,634 puan) tarafından
Hangi site canım
(1,085 puan) tarafından
Trendyoldan aldik
(3,634 puan) tarafından
Atar mısın linkini canım birsürü var baktım da sen memnunmuşsun kaca aldın
(1,085 puan) tarafından
https://ty.gl/ah1cg5vx8i
469 a aldik ama kalmamis sanirim marka onemli degil bu tarz olanlardan alabilirsin bence sonucta hepsi plastik daha uyguna da vardi sitede
-Reklam-
0 oy
tarafından
İkinci daha güvenli geliyor bana 
tarafından
Esimde ayni seyi soyledi  canim oda 2.yi istiyo
0 oy
(436 puan) tarafından
1. Daha iyi onu al canım
tarafından
Herkesde 1.yi kullaniyo o yuzden kafam karisti normalde 2.i alacaktim esimde 2.yi istiyo bakim hamgisini alicaz:D
0 oy
(2,102 puan) tarafından
İkinci daha guvenli geliyo bana sanki birincinin bacaklari kirilcak gibi
tarafından
Esimde guvenli rahatligi icin 2.yi istiyo canim herkesde 1.i var oyuzden kafam karisti cok:D
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Yemek erken bebeğin-çocuğun ayakları değmeli imiş 2. İyi
tarafından
Esimde 2.i istiyo onu cok begenmisti rahat oturur duyordu:)
(7,791 puan) tarafından
Arkası falan ayarlanıyor ya bebek rahat sığar ileride de
Bende senin 2. Ye benzeyen vardı onu annemlere götürdüm babyplus gourmet aldım biraz ağır onun dışında memnunum
0 oy
(402 puan) tarafından
İkeanın mama sandalyesi çok kullanışlı. Hatta ben ön tepsisinide almamıştım masamızla tam oluyordu bizimle beraber masada yemek yiyebiliyordu. Sonrasında oyun hamuruda oynadık resim de yaptık. Sadece mama yedirmek için değlde herşey için kullandık. 
0 oy
(4,140 puan) tarafından
Oğlum 2 yaşına girecek 2 ay sonra 1. Sini kullandım hep öyle de devam ediyorum 
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Bence 2. Onun farkli rengi ve modelini almistim 2 sene once ogluma daha kullaniyorum kizima da kullanicam 
tarafından
Bej rengimi turuncu olanmi canim renk konusunda ikisi arasinda kaldim ya bu yesilden yada bej renginden alicam
0 oy
(133,998 puan) tarafından
ikea antilop kullaniyorum cok iyu
0 oy
tarafından
2.attigin resimdeki yanda beyaz olan bence,şu yıldızlı minderi olan.yikama kolaylığı var hem ileride maşa olarak kullanır 
tarafından
Baby plusun yanindaki olanimi diyorsun canim oda cok iyi gibi duruyordu ama cok agir saticida zor tasirsin diyordu yoksa onada bakmistim
tarafından
Evet canım o, ağırlığı bilmiyorum tabi.eger öyleyse ilki bence hem temizlemesi kolay.
tarafından
Tamm canim bn digerinden diger yanindakinden bahsediyorusn sandim bnm bebisi ona oturttum orda sallaniyordu sankj sandalyesi cok hafif  geldi bana :D
tarafından
Ayy bilmiyorum ben kullanmadım da benimki ilk attığın gibi ama öyle sallanma falan olmadı.ben ısrarla temizliği diyorum çünkü bende ilk başta hevesle minderini falan da almıştım ama bir lekelenince çok kötü oluyor çıkmıyor falan.simdi diğerleri kendinden minderli ya lekesi çıkmazsa kötü durur diye diyorum
0 oy
(3,071 puan) tarafından
Ikinciden kullaniyorum tavsiye ederim
tarafından
Sagol canim esimde onu istiyordu
0 oy
(3,083 puan) tarafından
Ben masa sandalye olandan aldım canım şimdi kızım 35 aylık masaya yemeğini koyuyom ben sandalyede otryo yiyo istersen fotosunu atım 
tarafından
Olur canim atarsan sevinirim
0 oy
tarafından
İkealar çok sağlam oluyor 
0 oy
(4,867 puan) tarafından
İkeanin mama sandalyesi kullanıyorum temizlemesi falan pratik oluyor 
0 oy
tarafından
Almadım evde var bana göre gereksiz bebek durmuyor fazla kullanılmıyor ben 3 4 defa kullandım sonra ortalıktan kaldırdım 
tarafından
Hamgisinden canim
tarafından
1. Olanın aynisi sağlam bir oturak ama benim kiz fazla oturmadi
0 oy
(3,083 puan) tarafından

image

boyle canım ben çok memnunum civilden almıştım

image

tarafından
Sayolasin canim bakim bunada bn bi
(3,083 puan) tarafından
Büyüdü zamanda kullanırsin canım ben sandalyenin ayani söküp önüne o tepsi gibi olanı takip banyo yaptırıyodum kizima canım  :)
0 oy
(2,562 puan) tarafından
2. Daha kullanisli ve guvenilir
0 oy
(253 puan) tarafından
Ben 1 ci olani kullanıyorum çok güzel işimi görüyor gayet güvenliğe kemeri var takıyorsun bir sıkıntı olmadı çok sukur

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 46 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Dijle (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 534 göst.
1 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde M. Nur (822 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 266 göst.
0 oy
7 cevap 218 göst.

409,940 soru