Bir YouTube kanalı var. Prenses ela ismi. Annesi kameranın açık oldugunu farketmeden kızına sırf kurabiyeden bir parça yedi diye etmediği hakareti bırakmıyor. Ve bu görüntüleri farketmeden YouTube a yüklüyor. Sonrasında silse de çok geç olmuş oluyor artık. Para için çocuklarını nasıl istismar ediyorlar ya! Kamera önünde nasıl arkasında nasıl!! Paragöz istismarcı sözde anneler https://www.instagram.com/tv/B4eWenHgQUl/?igshid=q6u88cwsxbum
Yesin diye gözünün içine baktım oğlumun yeri geldi yemeklerin içine bir kavanoz tuz koyardı aç kalırdık kahvaltı yada dışardan yerdik. Ama sadece tek yaptığım ağlardım neden oğlum bu kadar yaramaz diye. Böyle annelik mi olur. Ne ekersen onu biçersin. Oda ektiğini biçer. Ben hamd olsun oğlumdan memnunum Rabbim de ondan memnun olsun. Kardeşine çok güzel bir abi olacak eminim. Fenomen olupta cennete gidecekler sanki.
Asıl senin Allah belanı versin iki yüzlü köpek
Rezalet bi şey ya nolcak ki yesin öyle gırgır olsun işte herkesin daha da hoşuna gider belki çocukları kullnacaz diye ne hale geldiler ****** ******** manyak kadın ya kıyamam yavruma geç,şuraya tekrar söyle falan yapıyo bide adi pislik karı ayy çok sinir olduummm o çocuğun o kadından alınması lazım
1,441,425 soru
23,693,574 cevap
311,151 kullanıcı