0 oy
520 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından

......

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim öyle olmadı bi çıktım doğumdan kimse yok odaya bi girdim hepsi pervane olmuşlar bebeğin etrafında beni hiç takan yok:D
(21 puan) tarafından
Oda iyimişş :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok doğru gerçekten. Ama ben doğumdan çıkınca annem kaynanam eşim hepsi kapıdaydı eşim ağlamaktan yıkılmıştı. Annemin dediğine göre bi türlü oturmamış eşim heyecan ve korkudan dolayı. 
(21 puan) tarafından
Oyss beklemeside zor tabi eşler icin
0 oy
(1,351 puan) tarafından

Benim eşim vardı kapıda ve ben orda olucağına çok emindim:) annemde gelmek istemiş fakat odadaki diğer kişilere bebeği bırakırsak Yağmur kizar anne demiş eşim 

(21 puan) tarafından
:))) cok güsel bi duygu ama ya
(1,351 puan) tarafından
Aynen öyle canim:)
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Ilk bebegim de annem eşim kardeşim ablam babam kapıda bekliyorlardı bebeği benden 1 dk önce götürmüşler di hemşireye tembih ettim o 1 dk da kimseyi odaya almamıştı. 2 .bebegim de kuveze girdi hemen 
0 oy
(3,023 puan) tarafından
Benim doğmumda kimse yoktu :/ ne kendi annem nede kaynanam israrla aradim gelin nolur sezeryan oldum diye eşimin yengesi zorla geldi oda 5 saat sonra :(
0 oy
tarafından
Beni böyle ağlayarak  bekleyen canim babamdı herkes bebeğin peşinden gitmişti eşime özellikle ben tembih etmiştm bebeğin çalınmasından falan acayip korkuyodum hemen git bebekle demiştim oda elinde üç çanta kosturmus öyle kıyamam :) zaten sezeryandan snra çok yorgundum koridorda odaya giderken ilk babami görünce bı içim gitti eşimi görünce çok güzel dimi ya diyip aglamaya basladim :D
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Canım Kocammmm ablamm Annm bekledi bni kapidaa canlarimmm 
0 oy
(390 puan) tarafından
Ben spinal ile Sezeryan oldum ama ameliyattan çıkarken kafam leylaydı hatırlamıyorum bile. Ama eşim ve annem kapıda beklemişler hatta beni eşim odama götürmüş yatırmışlar. Benim bebeğim kakasını yapdığı ve kalbi dayanamadığı için sancılar benden çok çok sonra geldi. 
0 oy
(1,139 puan) tarafından

Aynn oyle ama annm icerdeydi dogumhande yani esim disarda iyi msn diyp durdu ama gozum annemden baskasni gormedi sonra kizimi <3kucagma alinca dunya umurumda degildi 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,440,476 soru

23,680,005 cevap

310,195 kullanıcı

...