0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (482 puan) tarafından
Sorum yukarıda 

3 Cevaplar

0 oy
(6,857 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Sor cnm  bana

image

image

(482 puan) tarafından
Bi evrak atacaktım ama resim paylaşmayı bilmiyorum denedim baktim ama göremedim
(6,857 puan) tarafından
Canım mumkunati yok konut kredisinde hayat sigortası zorunlu heleki garanti bankası bnde cektm var yani. Banka bunu kendisi kesiyor.
(6,857 puan) tarafından
Cnm bak müşavir arkadaşımla yazışmalarmizin resmini aticam buraya oku iyice inşallah faydası olur
(482 puan) tarafından
Nasıl bir oyunun içindeyiz biz inan ki anlamadım.  Olur at okuyayım.  Biz şimdi avukata mi müracaat edelim direkt
(6,857 puan) tarafından
Siz ölüm belgesi ile bankaya gidin. Yine red ederlerse sozlesmemizii ve hayat sigortası policemizi istiyoruz diyin. Vermezlerse avukatimjz istedi diyin
-Reklam-
0 oy
(520 puan) tarafından
Farklı bir banKadayim ama, hayat sigortası yapmadan kredi kullandırılmaz mümkün değil. Seçeneğe bağlı sigorta daha birkaç aydir cikti. Siz babanız vefat ettiğinde bankaya gidip ölüm belgesini sundunuz mu? 

Ayrıca babanızin e devleti varsa oradan hayat sigortası sorgulama yapabilirsiniz 
(482 puan) tarafından
Banka yok diyor sigorta. Ama kimisi de banka parayi vermemek için gizler diyor
0 oy
(4,589 puan) tarafından
O kadar para veriyor kendini garantiye almaz mı sence banka heleki garanti bankası mümkün değil evrakları kurcala illaki poliçe vardır içinde 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 99 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde PrensininAnnesiii (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 152 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Can_annesi_ (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 85 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Lillte garden (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 161 göst.
29 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (331 puan) tarafından soruldu

410,752 soru

12,359,553 cevap

41,367 kullanıcı