Kızlar mrb 26+3 hamileyim şans eseri iğneden gelirken yolumuzun üstüne bim denk geldi eşim cips almak istedi ve bnde supangle aldım puding diyebilirim neyse aldık eve geldik eşim cips poşetini açtı ve yapılan cipsler çürük patatesler ile yapılmıştı ve Bnm aldığım puding eskimiş ve bozulmuştu dalgın halime denk gelseydi ve Bn bun yeseydim gıda zehirlenmesi yaşardım ve bir çok sitede Bim den alınan gıdalardan şikayetler arttı biz zaten fazla takılmazdik bim a101 vs bugünden itibaren asla sizede tavsiyem gidip almayın zaten ucuz gösterip KDV vs çıkartıyorlar paralarını ve Bn nerden şikayet edebilirim bimi
Bimer yada tüketici hakları mahmesine şikayet edebilirsin fotoğraflarını da çek fişle beraber gönder
Canim son kulanma tarihine baktiniz mi bizde ucuz diye sürekli ordan alış veriş yapıyorruz
Ben hiç öyle şeylerle denk gelmedim açıkçası sana denk gelmiş canım. İllaki eksileride vardır para kazanmak için herşey yaparlar.
Tüketici haklarına
Bimi degil üretici firmayi sikayet edin. Bim sadece bi satış yeri. Bimer yada tüketici haklarini arayabilirsn
Zaten pudingleri olsn tatlilari ciskekleri pastalari. Marketlern hicbirine guvenmemk lazm gunluk degil ya snta.
Ah canım yazın bende aşure almıştım o zamanlarda aşırı miğde bulantısı çekiyorum yiyim dedim açtım güzel güzel yerken kaşıkta ne göreyim sinek öggg mahfoldum istifra ede ede. Eşimi aradım anlattım çok kızdı o da gereken yerleri aradı neymiş denetlemeye gidilip paketleri açıp bakıcaklarmış nasıl bi saçmalıksa artık her aşure nin içinde sinek olucak değil ya öyle kaldı gitti yani anlican dikkat etmeseydim belki de yicektim o pisliğii
1,492,409 soru
24,385,559 cevap
348,990 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın