0 oy
161 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (144 puan) tarafından
Merhaba kizlar yeni katıldım aranıza 

7 günlük kızım var aşırı gazlı yardım edin 

15 Cevaplar

0 oy
(14,481 puan) tarafından
Canım Allah bağışlasın öncelikle.

Gaz damlası denedin mi?
(144 puan) tarafından
Denemedim ne oluyor o bilgim yok
(14,481 puan) tarafından
Çocuk doktoruna danışarak tabiki, gaz damlası başlayabilirsin bence.
Metsil,nurse harveys,biogaia falan
(144 puan) tarafından
Pahalı mıdır bunlar acaba
(14,481 puan) tarafından
Güncel fiyatlardan malesef haberim yok :/
(144 puan) tarafından
Anlıyorum. Yardımcı oldunuz sağolun ben araştırayım öyleyse
(14,481 puan) tarafından
:) çok geçmiş olsun
(144 puan) tarafından
Gerçekten geçer mi
(14,481 puan) tarafından
Umarım geçer:D hep öyle kalacak degl
(144 puan) tarafından
Dua et bana olur mu destekcim yok zor zamandan geçiyorum kızım da böyle
(14,481 puan) tarafından
Allah yardım etsn inşallah ya merak etme düzelir hersey
(144 puan) tarafından
Yok merak etmiyorum kaygiliyim
(14,481 puan) tarafından
Allah buyuuuuk
(144 puan) tarafından
Sıktım sizi kusura bakmayın teşekkür ederim tekrardan
(14,481 puan) tarafından
Yok sikilmadim estağfurullah da geçecek bu günler.
Bnde de var 2 tane anlıyorum seni
-Reklam-
0 oy
(16,482 puan) tarafından
Masaj yapın ve gaz damlası kullanın 
(144 puan) tarafından
Gaz damlası nedir markası var mıdır
(16,482 puan) tarafından
İlaç canım çeşitleri var ama istersen doktora göster sana yazsın
0 oy
(7,777 puan) tarafından
Ayaklarını hep sıcak tut bebeğin. Karnına sırtına masaj yap bisiklet sürdürür gibi. Karnına sıcak havlu koy. Emzik tutsun gazda baya işe yarıyor. Beyaz gürültü aç dinlesin. Gaz damlası kullan. Acı elma yağı var onunla ayak altına ve kasıklarına masaj yap canım. Sende rezene çayı iç. Yemeklerine mutlaka kimyon kat gazı alıyor. 
0 oy
(7 puan) tarafından
Canım kundak yap uyut kundaktaki uzun uyurlar birde gazı için gaz damlaları pek iseye yaramıyor ben 4 tane kullandım karnına sen sürekli gaz masalları yap merak etme 3 aydan sonra kendiliğinden düzeliyor 
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Canım kolik bebek ise gaz damlası aguline bitkiseldir ve çok iyidir..ama kolik değil sadece gazlı ise kiraz çekirdeği kemeri ve patikleri var ebebekten almıştık hala kullanıyoruz mikrodalga da bir dakika ısıtıyorum gazı rahat çıkıyor ağrısını alıyor 14 aylık oğlum hala kullanıyoruz zaman zaman şimdi ikinci bebeğime hamileyim yine kullancam bunun sayesinde 4 ay hiç gaz damlası kullanmadık ama kolik ise mecbur 
0 oy
tarafından
You tubede sevim kuruçay ebenin gaz masajını yapın karnına saat yönünde masaj yapıp bacaklarını karnına götürün bu şekilde masaj ve bacaklarını karnına götürme şeklinde devam edin ağlasa da ağlamasa da yapın hep bn en çok bundan fayda gördüm bir de ben biogaia ve nurse harvey damlalarını kullandım iyi geldiler gerçekten benim bebeğimde de 1 haftalıkken başladı taa 2 aylıkken bitti kiminin daha da çok sürüyor ama merak etmeyin illaki bir gğn bitiyor 
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Biogaia gaz damlası ve metsil kullandım sürekli karnına YouTube dan gaz masajı izle masaj yap karnına
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Bendede aynı sorun vardı yeni doğum yaptım ayın 3 ünde 3 gündür falan gaz damlası kullanıyorum doğal olanı aldık biz fiyat i 160 TL idi 
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım 
0 oy
(394 puan) tarafından
Canım herkes gaz damlası yazmış ama 7 günlük bebek daha vitamine bile baslamamis sakın verme gaz damlası. Benim oğlum 2 aylıkken gittim artık dayanamıyorum dedim doktora yine yazmadı gaz damlası. Masaj yapcaksin dedi bol bol. Hep bebek kalmicak ileride bagirsak tembelliği yapiyo gaz damlası dedi. Bol bol yağla karnini saat yönünde hafif parmaklarini bastirarak masaj yap. Bacaklariyla karnına doğru hafif egzersizler yap. Bi çok annenin başına geliyo stres yapma geçecek.
0 oy
tarafından
Kızımda öyleydi gaz damlası kullandık sürekli masaj yaptık dört aylıkken düzeldi şükür inşallah kısa zamanda atlatır 
0 oy
(13,630 puan) tarafından
Kolikse onlar genellikle sallanarak rahat ediyor canım

Doktoruna söyle sana gaz damlası önerir onları kullan göbeğine bi bezi ütüyle ısıtıp onu koy
0 oy
tarafından
Dün burdan öğrendim acı elma yağı bebegın göbeğine ve ayağına sürüyormuşsun gazına iyi geliyormuş bazıları işe yaradığını söyledi acı elma yağı yaz aramaya çıkar
0 oy
(147 puan) tarafından
Benim bebegim kolik bebek ben herşeyi denedim gaz damlasi masaj hatta özel bebek masajina hidroterapiye götürdüm kimyon çayı bile yaptım içtim aklınıza ne geliyorsa kolik bebek sallanmayi sever dediler hamak aldık çekirdekli çoraplar beyaz gürültü neler neler. 

Bende bir tek mommy bliss damla az ise yaradi ama doğrusu hiç birşey tam geçirmedi 3 aylıktan yavaştan azaldi.

Sanki bir süreç gibiydi ve o zamanı doldurduk suan biraz daha iyi. 
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Gaz damlası ve bağırsak düzenleyici kullandm 

Her gün ılık suyla karnına masaj yaparak yıkadım 

Bebek arabasını evin içine aldım beyaz gürültü açıp evde öyle uyuttum (En etkiliside bu oldu )

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 102 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Seyda0648 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
29 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 240 göst.
0 oy
3 cevap 98 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Papatya-ya (549 puan) tarafından soruldu

409,130 soru

12,296,192 cevap

38,333 kullanıcı

Kategoriler

...