0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (87 puan) tarafından
Kızlar mucize bişey buldum ya yemek yapmaktan soğumuştum şu soğan yüzünden ne zaman doğrasam ağlamayi bi kenara bıraktım gözlerim bile saatlerce sızlardı kaynanam sağolsun soğanı dışarda doğra hiç gözlerin yanmaz dedi denedim ve şok oldum birsürü soğan doğradım ve gözlerim zerre kadar yanmadı yaşarmadı  hatta kendimi durduramayip bi ton doğrayıp buzluğa bile attım hepinizin isine yarıyıcak bi bilgi olduğu için paylaşmak istedim artık ağlamaya son :)

5 Cevaplar

0 oy
(20,679 puan) tarafından
Kız başka yöntemde vardıda unuttm :D
(20,679 puan) tarafından
Karanflmi ne koyuluyodu ya sanki öyle bişi hatırlıyorm sjjsjs
(87 puan) tarafından
Hepsini denedim kuzum ama bu bambaşka bişey hic yanmiyo :)
(20,679 puan) tarafından
:D iyi bakalım
(87 puan) tarafından
Dene ve gör şok olucaksın :)
(20,679 puan) tarafından
Ben hızlı bi şekilde doğrarımki :)
-Reklam-
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Soğanı nasıl buzluğa atıyoruz öğretir misin?
(87 puan) tarafından
Doğrayıp Kilitli buzdolabı poşetine koydum kuzum hic bisey olmuyor
(2,745 puan) tarafından
Hadi ya denicem teşekkür ederim
(2,745 puan) tarafından
Ay Allah senden razı olsun. Buzluk için köfte yapacaktım. Soğan rendelemem gerekiyor du. Normalde robotta çekerim ama oğlum uyuyor diye rendeleyecektim. Aklıma sen geldin hemen balkonda rendeledim. 2 tane soğan bana mısın demedi gözlerim hshshshs şaka gibi bundan sonra kar kış kıyamet kimse bana içeride doğratamaz hshsh
(87 puan) tarafından
Allah sendende razı olsun Dimi ya valla benim icin yuzyılın buluşu çok cektim bu sogan belasından sorma :)
0 oy
tarafından
Hahahahahah soğan doğrarken yıkayıp kesersen yakmıyor şu açık olunca yakmıyor sjsjsjjs
(87 puan) tarafından
Valla onuda denedim sakız cignemek vardi onuda denedim ama yakti bu en iyisi kesinlikle zerre yakmiyor
tarafından
Ne güzel kız bende deneyecem :)
0 oy
tarafından
Ben küçük el robotuna vuruyorum yemek yaparken yanma olmuyor ama çok dogranmasi gerekiyorsa dışarıda olan yöntem iyiymis denemek gerek
(87 puan) tarafından
El robotu bendede var ama soganın kabugunu soyduğumda bile aglıyorum saatlerce sızlıyo gozlerim hassas biraz
0 oy
tarafından
 yıllarca kaynana ve görümce dirdiri yüzünden Ağlamaktan göz pınarları kurumuş ben sessizce burayı terk ediyorum 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 393 göst.
0 oy
7 cevap 456 göst.
0 oy
1 cevap 74 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,723 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ❣Maşo'nun Hatunu❣ (2,332 puan) tarafından soruldu

412,880 soru

12,431,018 cevap

45,671 kullanıcı

Kategoriler

...