Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_e96b1ce18829562523104ad5fea8a991, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Kışlık 1 yaş ve 2 yaş giysi-Diğer
0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (368 puan) tarafından
Kızlar Bı tanıdık soyledı banada iki cocugu var 1 yaş ve 2.5 yasında kız erkek giysi beşik bebek arabası artık ne varsa yardım edenler varda bende yardım etmek istedim. Ama benim cocugun giysileri onlara olmaz dolaptan filan satmak isteyen var mı 1 ve 2 yaş cocuk kışlık giysi satın alıp gondermek istiyorum. 

3 Cevaplar

0 oy
(2,993 puan) tarafından
Kızım daha küçük yoksa satmayı bırak ne varsa gönderirdim olan 
-Reklam-
0 oy
(14,146 puan) tarafından
Benim bebeklik şeyleri var vallahi dün dolaba iki tulum koydum bende guvensem ihtyci olana veririm ama cvrende yok küçükler benimkiler Rabbim herkesin yardımcısı olsun
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Bende yeni ayırdım ama daha yıkayıp bakmadım lekesi varmı temizmi diye bakıp koycam dolap ve gardropa. Toplu alırsan birinden daha uyguna gelir gardropa da bakmanı tavsiye ederim orda da oluyo toplu satan. 
(368 puan) tarafından
Lekeli olması bence sorun degil zaten bu tarz birseye takılmayacak durumdalar eger toplu satarsan alırım
(1,243 puan) tarafından
Bakiyim bugün ben bi yinede bi yıkiyim kıyafetleri canım baya uyguna veririm imkanım olsa bedava gönderirim ama benimde ihtiyacım var yine de uyguna koyarım yazarım bugün içinde burdan sana
(368 puan) tarafından
Kız yok zaten bedava olmaz benimde katkım olması lazım. O zaman senin katkın olmus olacak. He sen bak haber ver yıkamayada gerek yok bakayım kalın kısılıksa tamam zaten ben biraz topladım hepsini bir yıkıycam.
(1,243 puan) tarafından
Şimdi ayırıyorum canım da 2 yaşındakine olmaz bunlar sanırım 1 yaş çoğunlukla minyonsa olabilir de. Kalın kışlık da var evde pijama gibi giydirmelikte var.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 460 göst.
0 oy
1 cevap 369 göst.
22 Nisan 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde Afacanin annesi (278 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 114 göst.
+1 oy
10 cevap 153 göst.

413,940 soru

12,459,126 cevap

46,611 kullanıcı

Kategoriler

...