0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar gece ağlama krizi tutunca kucağıma alınca çıldırır sallarsam yine öyle tepki verir . Onun dışında sever öper sarılır . Emerek yatardı . Sütten kestim . Uyutmaya çalışıyorum benden kaçıyor hep istemiyor . Ayağımda sallayayim diyorum kaçıyor . Yemek vereyim diyorum hiç yemiyor . Kaynanam annem eşim uyutmaya , yedirmeye kalksa hemen uyur açsa yer. Aç değilse kimse yediremez zaten iyice aç olması lazım . 

Napiyim kızlar beni istemiyor mu . Uyutamıyorum :'( çok uykusuz olduğu zaman biraz direnir öyle uyur 

Mesela dün 1 saat uğraştım uyumadı kaynanam aldı salladı 2 dk da uyudu.  Çok dert edindim kendime 

5 Cevaplar

0 oy
(15,979 puan) tarafından
Bence senin kokunu aldikça aklina emmek geliyor. Ememediği için sana mesafe koyuyor. 
tarafından
Canm bilmiyorum ki emerken de öyleydi
-Reklam-
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Kaç aylık canim
tarafından
16 aylik 17 olucak
0 oy
(968 puan) tarafından
Nazi sana geciyor bence o yuzden ihtiyaclarini biz karsiladigimiz icin hircinlasiyor surdan ornek vereyim gece beslenmesi icin 1 aydir ugrasiyorum 2 3 gun agladi vermedim sonra dayanamadm verdim sureklj bak bunu ic gece mama yok seklinde ilerledm nyse snra bi video izlemstm babalari devreye sokun diye.. gece uyanip agladiginsa babasini karsisinda gordu mamaya ihtiyacin yok sabah kalkinca vs bseyler deyip emzik verdi 2 gundur tekrarliyoruz tabi esim biraz muzdarip surekli uyandigi icin uyuyamiyor ise gidiyor vs. Ama babasini karsisjnda gorunce sanirim anliyor mama yok uyuuor seninkide bu tarz bsey olablr
tarafından
Bilmiyorum ki olabilir aslında . Çok üzülüyorum ya
(968 puan) tarafından
Gecer canim belki kustu oyle oldugunda sende agresiflesme sarki soyle dans et odak noktasi degissin benm kizda asla bez degistirmez kiyafet giydirmek ayri sorun hep geze geze ama ciglik kiyamet bende bir iki kez bagirdim b.klu kal o zaman ya da git tuvalete yap altina yapma o zaman vs. Smdi bez gorsun daha cok kaciyo :)) kizdigimida unutmuyor
tarafından
Ben de kızıyorum ondan mı acaba . Yemese uyumasa kızıyorum Zeynep ye Zeynep yat diye sertlesiyorum biraz ondan mı acaba
(968 puan) tarafından
Illaki hoslanmadigimz seyleri yapinca oyleler tv ye pc kasasi bagladik dugmeye ac kapa yapiyor bir iki vurdum eline oynarken aklina geliyor gidiyor yanina aklina geliyor bana bakiyor tabi yine yapacagndan geri kalmiuor o ayri mesele :)
tarafından
Kızım da öyle kız . Cız diyorum öğrenmiş diyor cız ama yine yapuyor
0 oy
(6,852 puan) tarafından
Sinde hep sen ilgileniyorsun ya kaçıyorlar :) öyle düşünme sen bu işi fırsata çevirmek işin kafan rahatlar biraz . Hamileydim dimi yanılmıyorsam 
tarafından
Yok canm hamile değilim şüphem vardı sadece:)
(6,852 puan) tarafından
He :) doğrudur cnm. :) Nasip hayırlısı. Dert etme sen öyle böyle büyüyorlar
tarafından
İnşallah canm ya sağol
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Sana küsmüş olabilir 
tarafından
Kaç aydir öyle ama
(5,481 puan) tarafından
Sen kıyamıyosun diye yapıyo olabilir
tarafından
Valla sinirleniyorum kızıyorum bazen

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 368 göst.
26 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,555 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 285 göst.
3 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,391 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 402 göst.
19 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde GizemAsel (492 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 206 göst.
19 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (197 puan) tarafından soruldu

413,505 soru

12,448,487 cevap

46,223 kullanıcı

Kategoriler

...