0 oy
1,604 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
1 yillik  evlilikteki cinsel ilişki sayisi 4. Bana evlilikte cinselliğin önemli olmadığını, kadının herzamn hazır olduğunu erkeğin her zamn hazır olmadığını söyledi. Bir süre alışır diye bekledim, psikologa gittim, kendimde suç aradım,  cinsel yönelimi farklı mi diye düşündüm.  Bütün şifreleri bende herhangi bir aldatma şüphesi de görmedim.  O kadar bencil bir insandıki, 4kez ilişkiyede ben evlilik bu değil deyince , sanki lutfedermis gibi yaptı. Neyse artik bende unuttum. Dedimki iyi bir insan en azindan iyi bir ev arkadasi gibi oluruz.  Bu seferde köy baskısı,  anne baskısı yapmaya başladı.  Her haftasonu annesine götürmeye çalışıyor. Mecburmuyum kaynanamın annesine bakmaya, bir sürü teyzesi var .  Annesi bunalıyormuş. Ben bakicakmisim eğer onu seviyorsam. Onu da yaptım nenesinede baktım ama hep fazlasını istedi. Dayanamadım bırak bana kocalık yap dedim bu sefer yapmama nedenini bana bağladı. Annesine gitmek istemedigim için benden soğumuş. Oyuzden yaklasmiyormus.    Annesi beni bir kere aradı,ona dedimki, aramızda ilişki yok, oğlundan kaynaklı aşırı cinsel isteksizliği var, 2mizin doktora gitmesi lazım. Benim cazgır kaynana sessiz kaldı. Eşim de sen bana iftira attın dedi. Gerçekten bayılma durumlari olmuş, her ay düzenli iğne vuruluyormus doğruluğunu teyit ettim. Kendimce vicdan yaptım. Ailesi derin sessizlikte. Ama arkadan arkaya haber yolluyorlar, gelsin çok memnunduk diye. Eşimse beni dul kalmakla vuruyor, işte çok zorlanacaksin bir daha evlenemeyeceksin diyor.  İLLaki aranizda anne olan vardır, oğlunuz hakkında biri böyle dese kızmak için bile geline tepki göstermez misiniz? Benim kaynana ve görümce herşeye tepki verirler normalde. Susuyorlar. Yada esim madem ben iftira atıyorum niye boşanma davasını açmadı , ben acincada annen hemen barışırlar diye korkup seni avukatami götürdü diyor. Seni yaktı diyor. 2 aydır ayrıyız.  Bende açtım davayı.  Galiba cinsel yönelimi farklı.  Lütfen akil verin eşim tarafından hala duygu sömürüsüne maruz kalıyorum,  bayıldım , hasta oldum diyor.Ama beni bu sefer de evime değilde annesinin yanına oturtucak evimde oturma hakkimi kaybetmişim. Boşanıyorum kesinlikle, dava günümde belli ama kendimi s*****gibi hissediyorum, ailesinin sessizliği neden? Yada bile bile bir kızın başını nasil yakıyorlar,  bence kimse bu kadar sessiz kalamaz.

45 Cevaplar

0 oy
(7,934 puan) tarafından
Adam kendisine eş almamış canım annesine hizmetçi , anneannesine bakıcı almış .Asla dönme kendine yeni bir hayat kur .
-Reklam-
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Belki isteksizlik var yada nebilim erkeklerden hoşlanıyor olmasın çnkü bı erkek değil yılda 4 kerre hergun hata günde 2 defa yapmak ister bide yeni evlisinz bunun sorunu var sen syle erkeklerdenmi hoslaniyorsun nebilm bı sorunu var siz şimdi bosaniyirmusnz
tarafından
Evt ekimde boşanıyorum  ailesi hala sessiz eşim olcak kişide hala işte sen beni bıraktın falan diyor.
(5,935 puan) tarafından
Peki sen neden birlikte olamıyorsun deyince o ne dyri
tarafından
Işte cinsellik  önemli değil,  nasil desem çok meraklısın diyor.   Bir kere annesi beni aramış telefonum sessizde kalmış duymamışım, film izliyorduk  annesi aradı, açmadı diye beni şikayet etti. Bende gerçekten duymadım. O an odadan cıktı.  Soğudum dedi. Ayrı yattı.
tarafından
Bir kere youtubedan video izliyorduk , erkek çocuğu şaka yapıyordu  babasına, affedersin cinsiyet değiştirdim dedi. Baba da kızdı falan, neyse benim eşimde bende kestirsem zaten işe yaramıyor dedi. Bende dedimki doktora gidelim. Delirdi. Ama onun dediği normalmi. Bende şaka yaptım dedi sonra.
(5,935 puan) tarafından
Önemli olan eşin kaynanam ne nerde nedisin ama bu şekil insanın kadinliğida öluyor ailene dedinmi peki
0 oy
(7,444 puan) tarafından
Sakin geri adim atma çok pisman olursun seni lekelemeye calisiyor dul kalirsn evlenemezsin diye sakin bunlarada inanma umarim karsina mukemmel bi insan cikar gayette güzel evlenirsin niye evlenemicen namusunla evlenip ayrilmissin bunda birsey yok ki bana kalirsa ben olsam evlenmem hayatima bakarim valla iyiki cocugun yok buna yat kalk şükret bide anasiyla yasayacakmisin evde yasama hakkinda gitmis tam bi salllak 
0 oy
(598 puan) tarafından
Canım kesinlikle bi rahatsızlığı var eşinin ve kaynanan görümcem biliyor bence sakın sakın geri dönme normal olan bi insan senin geri dönmen için tamam tedavi olayım neneme de gitmeyiz demesi lazım o daha seni annesinin evime koymak istiyor sakın geri dönme
0 oy
(1,361 puan) tarafından
Çocukta yok sanırım. Hemen boşa kaç kurtul dul falan kalmazsın. Emin ol. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 547 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sermir (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 639 göst.
0 oy
20 cevap 332 göst.
28 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Meryem19. (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 99 göst.

407,327 soru