0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (302 puan) tarafından
Kuzlar oğlum dün 18 ay aşısini oldu ve dünden beri hiç bir şey yemiyor isale benzer günde 3 4 kez kaka yapıyor halsizlik ateş ve yüzü kızardı deri döküntüsü gibi aşinin yan etkileriymis sanırsam 24 48 saatte gecermiş ama korkuyorum ya bisy olursa  ateş duşurucu verdim ama sabahı beklesemmi yoksa gotursemmi acile başına gelen varmı acaba 

6 Cevaplar

0 oy
(3,316 puan) tarafından
Yumurtaya alerjisimi var bebeginin
(302 puan) tarafından
Hayır hergun yiyor  bu ayına kadarda asla böyle birşey olmadı aşi olana kadar
(3,316 puan) tarafından
Istersen bi götür canim. Aklin kalmasın.
(302 puan) tarafından
Bakalım ateş düşürücu verdim uyuyo şuan duşmezse ateş direk acile goturucem
(3,316 puan) tarafından
Düşer inşallah canim
-Reklam-
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Kaç gündür ishal ? Gbi
(302 puan) tarafından
Aşidan sonra oldu dün yani tam isal diyemem ama yavaştan isale dönüyor
(6,857 puan) tarafından
Cnm ateş düşürücü bizde ishal yapar . Acaba onu yaptı asida yapabilir ama bizde yan etki olmadı hiç
(302 puan) tarafından
Hiç bir aşisinda böyle olmadı bundan çok kötü oldu hemşiresine yazdım bugünde takip et dedi  sonra Dr görsün dedi yan etkiymiş isal aşinin sanırsam
(6,857 puan) tarafından
Takipte kal bakalm cnm kotulerse goturursun ılık duş aldiriver
(302 puan) tarafından
Yasak degilmi banyo aşidan sonra 3 gün
(6,857 puan) tarafından
Cnm 2 yaş aşısından snra hiç bir ebe demedi duş yasak diye ki hepte yaptırdım ben
(6,857 puan) tarafından
Aynen baktm Cnm bı verem aşısı sonrası yapılmıyor diyor diğerlerinde oluyo
(302 puan) tarafından
Teşekkür ederim yaptırırım olmadı bende
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Bizde dün olduk sadece ateşi çıktı 38.3 faln ılık suyla duş yaptırdım ilaç verdim sonra normale döndü bugün de takip ettim hep az önce de baktım ateşi normal başka sıkıntımız olmadı bizim , geçmiş olsun canım 
(1,461 puan) tarafından
Sabah 11 de aşı oldu akşama kadar gayet normaldi akşam 10 gibi altını değiştireyim uyutayım dedim altını açtım çocuğun karnı yanıyordu ama oğlum hiç öyle mızmız değildi şikayeti yoktu yemeğini faln yedi hatta ateşi farkedince ölçtüm baktım 37.9 ilaç verdim baktım tekrar 38 i geçmişti akşam 12 gibiydi artık duş aldırdım birşey olmadı kuzum ebe ye sormuştum sorun olmaz dedi zaten ateşi çıkmasaydı duş aldırmazdım başını ıslatmadım boyun aşağısı öyle ılık su döktüm oda biraz oynadı suyla öyle yani
(302 puan) tarafından
Teşekkürler bende bı banyoya sokuyum olmadı
(1,461 puan) tarafından
Bizde sıkıntı olmadı kuzum her bebek aynı olmayabilir ayrıca bize ebe sıkıntı yok dedi peki sizin ebe ne kadar su yasak dedi mi ? Üstünden 24 saat geçmiş bence bişi olmaz yaa Allah'ın izniyle
(302 puan) tarafından
Söylemedi banyoyla alakalı birşey ama eczaneci bir tanidigimz banyo yaptırma demisti o yüzden dedim
(1,461 puan) tarafından
Anladım canım üzerinden 24 saat geçmiş yıkasan bişi olmaz
0 oy
(104 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Aynisini biz yaşadık çok hasta oldu aşıdan sonra 1ay iştahsızlık devam etti yeni yeni düzeldi 3gun ateş sürdü 
(302 puan) tarafından
Goturdunzmu peki hastaneye hiç
0 oy
(147 puan) tarafından
Bende geçen hafta yqptim oglumu 18 ay asisi oglumdada oldu aynisi yuzu vicudu hepsi kizardi asinine yan  etkisi Deri dokuntusu  ates istahsizlik hepsi oldu dus aldirdim biraz iyi oldu normal yani korma ama ates dikkat et geçmiş olsun
(302 puan) tarafından
Kaç gün sürdü peki
(147 puan) tarafından
Valla 5 6 gun surdu
0 oy
(14,481 puan) tarafından

Aşıyi yapan hemşireyi ebeyi artık her ne deniyorsa onu arayıp bilgilendirin cnm.

Duruma göre yönlendirir sizi
(302 puan) tarafından
Söyledim bugünde takip et Dr görsün mutlaka dedi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
0 oy
9 cevap 164 göst.
6 Mart 2022 Diğer kategorisinde Canyavrum (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 205 göst.
18 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu