0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde (11,443 puan) tarafından
Ah annlik diye bosuna demişler. Biz kızım oglum 3 muz yasıyoruz. Kızımın odası var. Fakat oglum benimle yatıyor. Daha zaten 20 aylık. Besigi var ama gece meme diye cok aglıyor. Yanımda yatarken de kokumdan mıdır nedir uzun uyuyor. Ama gece olupta kızımı o odaya yatırıp oglumu alıp gidince acaba burkuluyor mudur diyorum. Bir tarafım mis gibi odası var rahat diyor. Bir tarafımda annem kardesimi alıp beni bu odada yatırıyor diyor mudur diyor. Hiç agzından duymadım ama haksızlık ediyorum gibi geliyor. Odasını vok seviyor orası ayrı. Kızım 8.5 yasında

9 Cevaplar

+1 oy
(473 puan) tarafından
Ondan duygularından bahsetmesini isteyebilirsin.Laf arasında , sohbet eder gibi..Mesela , kardeşin de senin gibi bu yaşlarda benimle uyuyor ne güzel değil mi , sen de böyleydin , ikimiz uyurduk , ama artık büyüdün , bak odan bile var , kardeşin de büyüyecek onun da odası olacak , nasıl seviyor musun odanda uyumayı fln.. böyle ağzından laf alabilirsin , mutsuz olduğu bişey varsa dokulebilir , ya da sen tavirlarini anlarsın.
(11,443 puan) tarafından
Evet canım sabah konusacagım caktırmadan. Aslında aksıne o hep senin odanda yatacak degil mi bıraya gelmiyecek diye bir iki sordu ya
(473 puan) tarafından
Odasının hevesiyle belki demiştir , aidiyet olayı , burası sadece benim , başkasının değil içgüdüsü..Bir de büyüme merakı , ben artık yalnız yatıyorum gururu..Bence alışmış gözüküyor zaten anlattığın kadarıyla ama yine bir yoklamaktan , ağzını aramaktan zarar gelmez :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Cnm öyle olsa hissedersin zaten belli eder odasını seviyorsa mutludur demek 

Maşallah büyük mus bide
(11,443 puan) tarafından
Büyük sükür canım yani hiç dillendirmedi. Bende seninle yatacagım demedi. Odasında zaman gecirmekten cok mutlu
tarafından
Ozaman çok takma kafana cnm anne iç güdüsü işte :⁠^⁠)
(11,443 puan) tarafından
Ay bu analık yedi beni. Ne pimpirik oldum havadan nem kapar oldum ya. Sanki dunyada bir benim cocugum var gibi yasıyorum. Hasta oldum dr gitmeyi kabul etmedim ufak aglarda susmazmı diye
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Aynı şeyleri hissediyorum ama sonra da diyorum küçükken de o çıkardı kucağımın tadını her şey sırayla:)
(11,443 puan) tarafından
Oyle ama sanırım iyice düşkün oldum onlara bu beni korkutuyor
(2,096 puan) tarafından
Bazen normal böyle hissetmek. Bende de oluyor ara ara ama sonra normale dönüyor insan. Hep uçlarda yaşanmaz ya.
0 oy
tarafından
Kızın 8 bucuk yasındaymış canım onun daha bebek olduğunu sana ihtiyacı olmadan uyuyamacağını yada gece seni aradığını bilmesi gerek. Bence haksızlık etmiyorsun 
(11,443 puan) tarafından
Yani dedigim gibi hiç agzından duymadım. Gece yatırıp uyuyunca giderken içim burkuluyor
0 oy
(181 puan) tarafından
Sen yine de ona anlayabileceği şekilde anlat canım neden alman gerektigini onuda küçükken aldığını sende biraz rahatlarsin bende küçük kızıma birşeyler yaptığımda büyük kızımın dikkatli baktığını görüyorum çok üzülüyorum sanada boyleydim deyip anlatıyorum hoşuna gidiyor
(11,443 puan) tarafından
Anatayım canım. O 6 yasına kadar benimle yattı. Bunu o kadar tutnayacagım orası kesinde. Ne bilyim analık iste
(181 puan) tarafından
Aynen canım umarım hep eşit ve adaletli oluruz
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Aklı eriyor bence bazen sohbet amaçlı kardeşinin küçük olduğunu buna ihtiyacı olduğunu faln ifade edebilirsin hani için rahat olsun diye söylüyorum 
(11,443 puan) tarafından
Konusayım sabah bir karsıma alıp
(1,463 puan) tarafından
Çocuklar o kadar zekiler ki bazen senin aklına gelmeyeni onlar hemen düşünürler bunun için öyle pat diye hemen o konuyu konuşma sağdan soldan lafı evir çevir oraya bağla ve ifade edersin kuzum ♥️
0 oy
(3,096 puan) tarafından
Bence senin düşündüğünü düşünse o yaşta bunu dile getirirdi bende sizle uyucam derdi. O yüzden dert etme bence. Ama annelik işte. Bende oğluma oda yaptım bir ay olacak neredeyse ama hala yatiramiyorum. Odasi hazır ama ben hazır değilim:) 
0 oy
tarafından
Ben olsam onuda yanima alırım ama hafta sonu alabilirsin sen teklif et bence 
0 oy
(1,385 puan) tarafından
Bence oğlumda bu durumdan memnun canm bırak rahat rahat yatsın gün içinde ikisinede aynı sevgi hissettirdiğine eminim ❤️

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 562 göst.
0 oy
6 cevap 297 göst.
13 Mart 2021 Aile kategorisinde Elifinannesiyim (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
18 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Aşkı❤evladı⚘ (2,293 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu