Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Bu bebek neden böyle
0
oy
220
göst.
24 Eylül 2022
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Merhaba hanımlar 37+5 im . Ama bugüne kadar bebeğim hep çok çok az hareket etti. İlk hisettmem de geç oldu zaten 21+0. Sonrasında günde hep 1 veya 2 kere hissettim. Doktora söyledim baktı sorun yok küçük oldugu için hissetmiyosndr dedi. Geldim 37 haftaya yine aynı günde 1 veya 2 anca hissediyorum. Yani doğmak üzereyim artık diyemem ki hamilelik boyunca günde bi 7 8 kere hissettim yada hareketleri beni rahatsız etti. Sürekli kontrollerdeyim bi sıkıntı gözükmüyor ama bu hareket olayı gerçekten canımı çok sıkıyor. Bende diğer anneler gibi karnımı açıp sevmek istiyorum yada o hareketleri görmek . Zar zor 1 2 kez hareket ediyor oda tıkırtı gibi en fazla 2 3 saniye. Göremiyorum bile . Sizce sebebi nedir . Neden hiç hissedemedim. Hamileliğin başından tutun sonuna kadar hep günde 1 2 kez hissettim. Öyle gün oldu ki 2 3 gün hissetmedim bile.Kalp atışını dinlemek için bile acile gittiğim oldu. Sebebi nedir gerçekten doğurmak üzereyim ama hiç.bişeyini.hissetmeden doğurcam ve gerçekten üzülüyorum artık
hareket
yok
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
24 Eylül 2022
NidaNida
(
378
puan)
tarafından
cevaplandı
Bazi bebekler aktik bazilari da daha sakin olabiliyormus normaldir bence
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Walla bilmiyorum cnm ilk olunca insan üzülüyor.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
24 Eylül 2022
Meleksone
(
2,423
puan)
tarafından
cevaplandı
Ablamın kızı da çok sakindi hatta ablam 2 gün doğru düzgün hareket etmediğini bilirim diyordu bir dogdu uyumadı yaşına kadar evde 5 kişi nöbetleşe baktık. Sağlıklı ise sıkıntı etme :)
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Şükür sağlıklı canım bi sıkıntı yokta ama hareketleri sıfır gibi bişey. Yani hamile miyim değil miyim bilmiyorum. Bi gün hissedemedim sağ olsun :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Eylül 2022
Bilgeelif
(
1,481
puan)
tarafından
cevaplandı
Senin dedigin kadar olmasa da benmki de cok sakindi karnımda , hatta o kadar ki dogum pozisyonuna bile gelmedi hep oturdu karnımda sezeryan olmak zorunda kaldım, dogduktan sonra cok hareketlendi şimdi 6 aylık baş edemiyorum resmen
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Hadi ya tersi mi olur dersiniz:) walla ilk gebelik olunca insan hep hissetmek o hareketleri görmek istiyor ama yok yani ne yapsam boş
24 Eylül 2022
Bilgeelif
(
1,481
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet oyle valla cok takılma boşver kaç kilosun bu arada oda etkiler hissetmeni
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Yani canımı acitmasa da hareketleri bol bol olmalı yani ben iki tane doğum yaptım öyle Instagram da izlediğim gibi büyük hareketleri olmadı ama yine de uzun uzun olurdu görünürdü dışardan yani bence sen iyice bir bakıl böyle anlattığın gibi olması normal gelmedi bana Rabbim korusun
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yani canım tek doktorla da sınırlı kalmadım hiç bi zaman 4 ayrı doktora gözüktüm belki bişey varsa birinin göremediğini diğeri görür diye. Ama hepsi iyi haftasıyla uyumlu deyip gönderdi. Evde tekim bi ağır iş falan yapmıyorum. Beslenme desen çok çok dengeli ve düzenli besleniyorum . Ama gel gör ki hareket sıfır gibi bişey. Ve buda gerçekten üzücü
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Anlıyorum seni insan üzülür tabiki evlat ama belki arkadaşların dediği gibi sonradan iyi olur çikolata vişne suyu bunları dene belki eder insaAllah bir sorun yoktur doktorlara analitiği da ne diyor peki
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Walla denemediğim şey kalmadı çikolata şerbetli tatlılar muz vs tatlı olan hersey. Yiyip uzanıyorum Ama beyfendi sağ olsun zahmet edip hareket etme nezaketinde bulunmuyor bile. Artık olmuyo elimle dürtüyorum hafifçe ama yine yok. Doktora da söyledim bakıyolar ultrason dan bi sıkıntı göremiyoruz hareketleri normal diyor ultrason da . Boy kilo yine öyle. Ama gel gör ki benim hissettiğim günde 1 en fazla 2
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Acaba rahmin büyük falan mı hissetmiyorsun baksana doktor ultrasonda hazretleri normal diyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Eylül 2022
Aysegul&20
(
5,110
puan)
tarafından
cevaplandı
Tatli birseyler yediginde de mi sakin kaliyor canim benim sipa cikolata yedigimde portakal suyu ve süt ictigimde hareketlenirdi
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Walla tatlı komasına da girsem boş canım :) bnde sürekli tatlı şeyler yiyorum çikolata muz yada meyve falan . Yiyip uzanmama rağmen yine tık yok. Bazen elimle dürtüyorum hadi ama diye ama zahmet edipte tepki vermiyor sağ olsun:)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Eylül 2022
Sakineer
(
75
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim kızım karnımda ne yapıyordu bilmiyorum ama o kadar hareketliydi ki karnım açılacak içinden çıkacak diye korkuyordum doğdu yine syni şekilde çok yaramazdu ayni zamanlarda hamile olduğumuz arkadaşım hiç oynamıyor bazen sadece bir tık hareketini hissediyorum demişti onunda bebeği doğdu şimdi bir uyuyor 3 4 saat ve çok uslu Bi bebek inşallah seninde öyle olur çünkü benim kızım 3 yaşında geldi hiç bir şekilde uyku diye borsey yok
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Aaa öyle mi dersiniz. Anne karnındaki hareketleri ile gerçek hali benzerse çok iyi :)
24 Eylül 2022
Sakineer
(
75
puan)
tarafından
yorumlandı
Bi kere doktorum bile bu nasıl kız çok yaramaz olacak demişti gerçekten öyle sabah 6 7 gibi kalkıyor akşam 10 kadar ayakta hiç oturmaz yatmaz sürekli oyun istiyor düşün biz yoruluyoruz babasıyla dönüşümlü oynuyoruz
24 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ay maşallah ya Allah'ım uzun hayırlı ömürler versin inşallah. Hareketli demekki miniğiniz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Eylül 2022
Defne_batuhan
(
3,306
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim bebeğimde öyleydi bir sıkıntı olmadı çok şükür
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
13
cevap
133
göst.
İLK GEBELİKTE NE ZAMAN HAREKET HİSSETİNİZ
6 Temmuz 2023
Diğer
kategorisinde
kubra38
(
130
puan)
tarafından
soruldu
bebek
hamilelik
ilk
hareket
0
oy
0
cevap
81
göst.
Bebek hareketleri 22+2
9 Nisan 2022
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Bsranaz
(
609
puan)
tarafından
soruldu
ilk
bebek
heyecan
korku
hareket
0
oy
1
cevap
22
göst.
Doğumdan Sonra Sık Adet Olmanın Nedenleri Neler?
23 Kasım 2024
Aile
kategorisinde
Masal56
(
75
puan)
tarafından
soruldu
yok
0
oy