0 oy
220 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Merhaba hanımlar 37+5 im . Ama bugüne kadar bebeğim hep  çok çok az hareket etti. İlk hisettmem de geç oldu zaten 21+0. Sonrasında günde hep 1 veya 2 kere hissettim. Doktora söyledim baktı sorun yok küçük oldugu için hissetmiyosndr dedi. Geldim 37 haftaya yine aynı günde 1 veya 2 anca hissediyorum. Yani doğmak üzereyim artık  diyemem ki  hamilelik boyunca günde bi 7 8 kere hissettim yada hareketleri beni rahatsız etti.  Sürekli kontrollerdeyim bi sıkıntı gözükmüyor ama bu hareket olayı gerçekten canımı çok sıkıyor. Bende diğer anneler gibi karnımı açıp sevmek istiyorum yada o hareketleri görmek . Zar zor 1 2 kez hareket ediyor oda tıkırtı gibi en fazla 2 3 saniye. Göremiyorum bile . Sizce sebebi nedir . Neden hiç hissedemedim. Hamileliğin başından tutun sonuna kadar hep günde 1 2 kez hissettim. Öyle gün oldu ki 2 3 gün hissetmedim bile.Kalp atışını dinlemek için bile acile gittiğim oldu. Sebebi nedir gerçekten doğurmak üzereyim ama hiç.bişeyini.hissetmeden doğurcam ve gerçekten üzülüyorum artık

7 Cevaplar

0 oy
(378 puan) tarafından
Bazi bebekler aktik bazilari da daha sakin olabiliyormus normaldir bence
tarafından
Walla bilmiyorum cnm ilk olunca insan üzülüyor.
-Reklam-
0 oy
(2,423 puan) tarafından
Ablamın kızı da çok sakindi hatta ablam 2 gün doğru düzgün hareket etmediğini bilirim diyordu bir dogdu uyumadı yaşına kadar evde 5 kişi nöbetleşe baktık. Sağlıklı ise sıkıntı etme :)
tarafından
Şükür sağlıklı canım bi sıkıntı yokta ama hareketleri sıfır gibi bişey. Yani hamile miyim değil miyim bilmiyorum. Bi gün hissedemedim sağ olsun :)
0 oy
(1,481 puan) tarafından
Senin dedigin kadar olmasa da benmki de cok sakindi karnımda , hatta o kadar ki dogum pozisyonuna bile gelmedi hep oturdu karnımda sezeryan olmak zorunda kaldım, dogduktan sonra cok hareketlendi şimdi 6 aylık baş edemiyorum resmen
tarafından
Hadi ya tersi mi olur dersiniz:) walla ilk gebelik olunca insan hep hissetmek  o hareketleri görmek istiyor  ama yok yani ne yapsam boş
(1,481 puan) tarafından
Evet oyle valla cok takılma boşver kaç kilosun bu arada oda etkiler hissetmeni
0 oy
tarafından
Yani canımı acitmasa da hareketleri bol bol olmalı yani ben iki tane doğum yaptım öyle Instagram da izlediğim gibi büyük hareketleri olmadı ama yine de uzun uzun olurdu görünürdü dışardan yani bence sen iyice bir bakıl böyle anlattığın gibi olması normal gelmedi bana Rabbim korusun 
tarafından
Yani canım tek doktorla da sınırlı kalmadım hiç bi zaman 4 ayrı doktora gözüktüm belki bişey varsa birinin göremediğini diğeri görür diye. Ama hepsi iyi haftasıyla uyumlu deyip gönderdi. Evde tekim bi ağır iş falan yapmıyorum. Beslenme desen çok çok dengeli ve düzenli besleniyorum . Ama gel gör ki hareket sıfır gibi bişey. Ve buda gerçekten üzücü
tarafından
Anlıyorum seni insan üzülür tabiki evlat ama belki arkadaşların dediği gibi sonradan iyi olur çikolata vişne suyu bunları dene belki eder insaAllah bir sorun yoktur doktorlara analitiği da ne diyor peki
tarafından
Walla denemediğim şey kalmadı çikolata şerbetli tatlılar muz vs tatlı olan hersey.  Yiyip uzanıyorum Ama beyfendi sağ olsun zahmet edip hareket etme nezaketinde bulunmuyor bile. Artık olmuyo elimle dürtüyorum hafifçe ama yine yok. Doktora da söyledim bakıyolar ultrason dan bi sıkıntı göremiyoruz hareketleri normal diyor ultrason da . Boy kilo yine öyle. Ama gel gör ki benim hissettiğim günde 1 en fazla 2
tarafından
Acaba rahmin büyük falan mı hissetmiyorsun baksana doktor ultrasonda hazretleri normal diyor
0 oy
(5,110 puan) tarafından
Tatli birseyler yediginde de mi sakin kaliyor canim benim sipa cikolata yedigimde  portakal suyu ve süt ictigimde hareketlenirdi
tarafından
Walla tatlı komasına da girsem boş canım :) bnde sürekli tatlı şeyler yiyorum  çikolata muz yada meyve falan . Yiyip uzanmama rağmen yine tık yok. Bazen elimle dürtüyorum hadi ama diye ama zahmet edipte tepki vermiyor sağ olsun:)
0 oy
(75 puan) tarafından
Benim kızım karnımda ne yapıyordu bilmiyorum ama o kadar hareketliydi ki karnım açılacak içinden çıkacak diye korkuyordum doğdu yine syni şekilde çok yaramazdu ayni zamanlarda hamile olduğumuz arkadaşım hiç oynamıyor bazen sadece bir tık hareketini hissediyorum demişti onunda bebeği doğdu şimdi bir uyuyor 3 4 saat ve çok uslu Bi bebek inşallah seninde öyle olur çünkü benim kızım 3 yaşında geldi hiç bir şekilde uyku diye borsey yok 
tarafından
Aaa öyle mi dersiniz. Anne karnındaki hareketleri ile gerçek hali benzerse çok iyi :)
(75 puan) tarafından
Bi kere doktorum bile bu nasıl kız çok yaramaz olacak demişti gerçekten öyle sabah 6 7 gibi kalkıyor akşam 10 kadar ayakta hiç oturmaz yatmaz sürekli oyun istiyor düşün biz yoruluyoruz babasıyla dönüşümlü oynuyoruz
tarafından
Ay maşallah ya Allah'ım uzun hayırlı ömürler versin inşallah. Hareketli demekki miniğiniz
0 oy
(3,306 puan) tarafından
Benim bebeğimde öyleydi bir sıkıntı olmadı çok şükür 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 133 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde kubra38 (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 81 göst.
9 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 22 göst.
23 Kasım 2024 Aile kategorisinde Masal56 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
22 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Rojda Elez (111 puan) tarafından soruldu

404,451 soru

12,116,343 cevap

36,462 kullanıcı

...