0 oy
134 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (561 puan) tarafından
Hanımlar 5 ay 18 günlük olduk tadım yaptır demişti doktor yogurdu bayıla bayila yiyor bir kase yese daha da istiyor sabah akşam yedirsem sorun olur mu vermeyince ağlıyor kabi görünce heyecanlaniyor 

5 Cevaplar

0 oy
(7,479 puan) tarafından
Yani bence ilk zamanlar icin bir  kase fazla canjm. Herseyin fazlasi zarar demisler. Benim kizimda ilk zamanlar  bayıla bayila yerdi 1 yasindan sonra ağzına sürmedi suan 3 yasinda hala yogurt yemez canim. InsaAllah seninki hep yer
(561 puan) tarafından
İnşallah zaten Bir kase dediğim küçük kase çorba kasesi kdr değil bugünde kabak haşladım buharda yedirdim sevdi zaten bu aralar öyle huysuz ki sabah oturup beraber ağladık
(7,479 puan) tarafından
Ya kiyamam diis mi çıkarıyor canimm. Rabbim kolaylik verisn bi evlat yetisiyor ama nasil yetişiyor. Bosuna cennet ayaklarimiz altina serilmemis. Biraz zaman gecsin rahatlıcaksij insaAllah canim
(561 puan) tarafından
Öyle büyüyorlar ama nasıl büyüyorlar birde annelere sormak lazım :( bana hep derlerdi inanmazdım o kadar da değil ya derdim ama iliklerime kadar annelik ne demekmis anladım bilmiyorum inan dismi çıkarıyor altta beyazlık görünüyor ama bilemedim tam onun huzursuzlugumu yoksa atak zamaninda da görünüyor onun verdiği huzursuzluk mu kafam ağrıyor artık :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk zamanlar öyle oluyor benimki şimdi zor yiyor sende günde 2 yemek kaşığı yedir yeter de artar bile 
(561 puan) tarafından
Tamam teşekkürler ben ısrarla isteyince sorayım dedim
0 oy
(20,725 puan) tarafından
Gaz yapar daha çok küçük sen bi kase ver yeter
(561 puan) tarafından
Teşekkürler zaten öyle yapıyorum küçük bir kasem var onda yediriyorum zaten yedikten sonra alttan üstten saliyor:)))
(20,725 puan) tarafından
Oooh yarasın valla :)))
0 oy
(1,385 puan) tarafından
Yoğurdu gostermezseniz sorun olmaz 1 kase çok gibi geldi henüz küçük 
(561 puan) tarafından
Bir kase dediğim şu bizim bildiğimiz çorba kasesi kadar değil küçük bir kase tamamini vermiyorm çoğu zaman biraz yediriyorum daha sonra yarısını veriyorum ama teşekkürler daha az veririm bende;)
0 oy
(4,387 puan) tarafından
olmaz verin gitsin. sonra yemiyorlar inanin bana
(561 puan) tarafından
Bir kase dediğim zaten çorba kasesi değil küçük

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 125 göst.
15 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berivan ada (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (956 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 683 göst.
17 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,071 soru

23,644,214 cevap

308,093 kullanıcı

...