0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından
Selam kızlar. Biliyorsunuz buralarda yeniyim. 17 haftalık olduk artık. Ufak tefek bütçeyi toparlayıp önümüzü görmek için minik minik şeyler almaya başladık. Malum bez fiyatları aldı başını gidiyor. Gerçi fiyatı normal olan ne kaldı ki.. Neyse bez icin prima premium care 1 numara 140 adet, prima aktif bebek 2 numara 288 adet alıp stokladık. Acaba kaç numaradan kaç paket gidiyor ortalama ve gittikçe markayı düşürmeyi hedefliyorum. Kullandığınız ve memnun kaldığınız markaları da yazarsanız sevinirim. Tecrübeli annelerin fikirlerini bekliyorum. İyi akşamlar:)

5 Cevaplar

0 oy
(5,064 puan) tarafından
Bence 2 numara daha çok al 1 numara biraz küçük oluyor çünkü bebekler çabuk büyüyor bu arada cinsiyetinizi öğrendin mi bende 16 haftalık hamileyim 
(21 puan) tarafından
Merhabalar benim ilk gebeliğim. 12.haftada %70 erkek demisti doktorumuz 16.haftadaki kontrolümüzde de kesin erkek dedi. Sağlıkla gelsin bakalım. 1 numaradan 70 li 2 paket (140)2 numaradan 72li 4 paket aldık  (288 adet)  ama bezler inanılmaz pahalı stok yapıp en azından bez işini çözmek istiyoruz bakalım
(5,064 puan) tarafından
merhaba.Canım birkaç pakette 3 numara al şimdilik yeter bence benimde bebeğim cinsiyeti göstermiyor bir türlü
(21 puan) tarafından
Ultrason günlerinde muz ve çikolata yiyip bol su içerek gittim, umarım en kısa zamanda size de gösterir cinsiyetini yavrunuz :)
(5,064 puan) tarafından
Sağol canım amin inşallah rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah
-Reklam-
0 oy
(3,267 puan) tarafından
1 numaradan 120 adet sonra 2 ye geç ondan da 240 alsan sonra 3 e geçersin 3 ü bi zaman kullanırsın 
(21 puan) tarafından
Peki teşekkür ederim :)
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Baby turko 220 adet 1 numara aldım 226 2 numara aldım ve hepsi bir ayda bitti çünkü ilk doğan bebek çok altını pisletiyor Ben açıkçası sürekli değiştiriyordum bir de yani fazla değiştiriyordum pişik olmasın diye . Ha bir de baby turko çok kalıpları küçüktür ama yeni doğanlara çok iyi oluyor
(21 puan) tarafından
Teşekkür ederim baby turco hem bez hem ıslak mendilde içerik olarak baya iyi sanıyorum. Çok yerde duymuştum değerlendireceğim mutlaka
(2,745 puan) tarafından
Islak mendilini kullanmadım ama bezinden baya memnun kaldım sonra marketler de bulamadığım için Molfix kullanıyorum şuan ıslak mendil ise sleppy yeni doğan ve uni baybi yeni doğan kullandım baya iyilerdi
0 oy
(1,270 puan) tarafından

Şimdi yanlış anlama ama cok yanlış yapmışsın cnm çünkü her bebek bir değil ve pişik olursa bezler elinde patlar 

Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim 

(21 puan) tarafından
Çok haklısınız aslında ama bütçeyi de toparlamak için en azından biraz hazırlık yapmak istedik, bakalım inşallah elimizde patlamaz
(1,270 puan) tarafından
İnşallah patlamz cnm ama acele etme
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Her be her bebeğe yaramiyor malesef oyizden çok çok alma bence
(21 puan) tarafından
Haklısınız dikkate alacağım dediğinizi

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 135 göst.
0 oy
6 cevap 188 göst.