0 oy
185 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (404 puan) tarafından
Slm güzel anneler tuvalet egitiminde 2 aydayiz çiş okey ama halen 2 aydır kakasini altına yapıyor 1 aydır kabizdu 1 aydirda normal yapıyor ama ben çok yıprandım ya nasıl atlattiniz o günleri annem ablam eşim tak bezini ne uğraşıyorsun diyorlar ama nasik takayım bezini 2 aydır çiş için neler çektim bir daha o günleri yaşamak istemem yaşıda az kaldı aralıkta 3 olcak yaşıda geldi yanı seneye öğret diyo eşim seneye 3.5 yaş olur kocaman olmuş oluyor kafayı yiyecem günde 3 defa kaka yapıyor 

3 Cevaplar

0 oy
(9,723 puan) tarafından
Bizimde pantolon varken altina yapiyor hicbisey olmasin lagzimliga kosuyor havalarda malum napcam bilmiorum kakayi falan kendi kendine halleti sok oldum 1 haftada
(404 puan) tarafından
Ya herhangi birşey yaptınızmı acaba
(9,723 puan) tarafından
Valla ben deilde kaynanam yapti evleri bahceli surekli oyunla ogretmeye calisti o oturdu oglumda oturdu bide evde surekli ben lagzimligiyla oynamasini onu benimsemesini sagladim cok zeki normalde herseyi hemen kavriyor eve geldik baktim drek lagzimligina kostu tutuyor ama altinda bsy olmadimi pantolon baksir falan olsun bez mi saniyo ne bilemedim
-Reklam-
0 oy
(3,670 puan) tarafından

Kakayı genelde düzenli yaparlar ya sabah ya öğlen yada ikindi vakitlerinde iyi gözlemle misal çiş yaptı sabah ama kaka yapmadı gözün üstünde olsn illaki hareketiyle belli eder, yaparken saklanıyorsa hem al koş tuvalete otur yarısını tuvalete yapsn burda yapıcan de yada alıcam tuvalete götürüp kakanı yap hadi bekliyorum seni bişi yok diyip ısrarla oraya yaptırıcan, bizm ki kakaya böcek diyor gelincede :)) acıııyo diyor :D

0 oy
tarafından
Bizde 28 kasımda 3 olucaz bizde iki aydır eğitimdeyiz. Çişini söylüyor yapıyo tuvalete. Ama kaka sorunu aynen. Akşama kadar baksır yıkıyorum. Bende çok yoruldum. Bazen bez takıyorum kaka yaptığı zaman dışarı da. Alışana kadar devam 
(404 puan) tarafından
Aynı aynı aynı yemin ederim sürekli baksır yıkıyorum bazen bileklerine kadar iniyor psikolijim alt üst

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 133 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Leblebi (6,535 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.
18 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Docentpapagan (511 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 379 göst.
17 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Mrvcckg (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Kedimekimm (663 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,009 soru

24,409,013 cevap

350,766 kullanıcı

...