Sütüm gelmiyor demiştim geçen. Dün gece ilk defa oğlum memeyi kabul etmedi bu saate kadar ne yaptıysam sütüm gelmdi oğlum resmen göğüslerime savaş açtı sanırım artık sütüm gelmeyecek daha 2 aylık mini minnacık oğlum...
Galactago damla kesinlikle tavsiyeDİR KESİNLİKLE deneyin
Soğanli bulgur pilavı
Komposto
Dereotlu havuç salatası limonsuz ve sirkesiz
Bunlari da bir aksam.öğün olarak tüketin damlayı kullanın stresli olmayın çocuğu gece esiniz baksin sadece emzirmek için uyanin devamli emzirin vazgeçmeyin sonuç bana dua edeceksiniz
Bulgur pilavi. Boza. Bol su icmek bunlar sütü cok arttiriyo diye duydum. Vazgeçme hemen ins gelir. Gelmezse de takma kafana mamayla büyüyen cocuk eksik olmuyo. Ama emmesi senin icin daha kolay hem ekonomik. İns gelir canim sütün
Boza ve salep iç bol bol canım süt yapıyor onlar
Marketler de emziren anneler için süt yapan kutu içecek satıyorlar eczanede ve bebek mağazaların da da bulabilirsin bir de onu dene bir
canm pes etmis gibisin sakn oyle bsey yapma bebekler yapyo böyle biberonu uzak tut bebegnden mumkun oldukca senden vazgecer ayaga kalk ver tutturana kadar uğraş col minik daha
Bende yazmıştım geçen hatiladiysan azaldı sütüm diye sonra bulgur dediler bide tahin helva boza *** şu içtim şimdi iyi şükür kuzum. Bide meme reddi olabilir sütle alakası yoktur belki bem 29 gündür cekiyorum resmen iktiriyo beni memeyi görünce kıyamet kopuyo ama sabirla emziriyorum insalah düzelir
Rezene çayı bide bol bol kayısı suyu iç canım
Muhammed suresi 15.ayeti yaz sağ göğsünün üstünde taşı canım biiznillah sütün gelir.
Nahl suresinin 65 ve 72. Ayetlerini oku.
E bebek ten emziren anneler icin mslt içeceği var 12 alana 12 bedava 71 tl geluyor 24 adeti sütüm azalmisti 3 gündür içiyorum 3 kat arttirdi sutumu almani tavsiye ederim
Hiç gelmedi mi
409,114 soru
12,295,904 cevap
38,324 kullanıcı