0 oy
649 göst.
Diğer kategorisinde (228 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
jdixkalLl lllllllllsoskm mxxxx

12 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Arkadaşlar ne dese bi bahane söylemişsin bacım. Ne yapalım aramızda para toplayıp borçları kapatacak halimiz yok. Gidemem diyorsun. E otur çek bari ne diyelim. İçki kumar uyuşturucu silah borç takma ne ararsan var herifte. Umarım bi gün bu olaylar sana patlamaz. İki çocuğu yanında büyütmek istediğin adamın siciline bak. 
tarafından
Benden sana artı ağzına sağlık
(18,138 puan) tarafından
Yorumun alnı olsa da öpsem benden bolca +++ bunlardan herhangi biri tek celse de silip atmaya yeter halbuki
(228 puan) tarafından
ne sacma bsii bn borcumu odeyin yada bn gtmek istyrm demedim. bn care bulmak isturm neyapblrm bu yoldan dondurmek icin. esimi seviyrm bnm elidme degl bunca yilin hatri var onceden cok iyiydi birnsenede bole oldu. bir sene.snra da ii olablr . ozudne bole degk taniyrm. ne bileym belkide biri der sunu yap yada bunu yap bnmde aklima yatar neden.hemn.yargilamaya giriyrsunuz. insanin caresizligi cok zor . bnm annem.hasta bnn aileme bunu yastamka istemiyrm annem zaten cektgini cekti.babamdan. sizin icin herseyi solemek.ne kdr kolay . insanlar nelere katlanior careleri olmadgi icin. herkes bir gun bozulablr . buyuk konusmayin insanin basina gelse ne yaoacgni bilmez
-Reklam-
+1 oy
(4,424 puan) tarafından
Yani onca sey de sana ağır gelen içki içmesi mi oldu canım benim bu adam borcunu ödeyemeyen adam ya gidecek borclularini çekip vuracak ya da çok özür dilerim ama seni peşkeş çekecek bu işin sonu buna varır bosa kürek  cekme canini kurtar yeter 
(4,424 puan) tarafından
Uyuşturucu , ıçki vs kullanıp da başka bir işe bulasmayanini ben görmedim canım bunlar katıl de olur afedersin pzvnk de olur o içeceği şeylerin parasını bulmak için  kendini bile şiittirir yani sen anla eğer ki alırım bir tedavi merkezine yatırırım tüm bagimliliklarindan kurtulur arınır birde tövbe ettiririz yola gelir diyorsa dene ama zor yani çok zor bilmiyorum allah ıslah etsin
0 oy
(11,919 puan) tarafından
Kac kurtar bacım kendini. Silah aldı diyorsun pna buna borc taktı diyorsun. Uyusturucu içiyor diyorsun. 
(6,437 puan) tarafından
Ah canım allah yardımcın olsun ama hangi biri düzelecek içki mi kumar mı uyuşturucu mu hayat senin hayatın ama onun yanında büyüyen çocuk nasıl olacak
tarafından
Silah var diyorsun çocuklara bir şey yapsa napcaksin

Ailen nerde anlatsan yardımcı olmazlar mi
(5,832 puan) tarafından
Bnde diyarbakirdayim Kürt bölgesi derken ne demek kayinbaban sana bırak demiş daha neyin kafasını yaşıyorsun ki  burda gayet boşanan insanlarda var nie yanlış lanse ediyorsun Kürtleri
(11,919 puan) tarafından
Benim eski esim de diyarbakırlı. Ailesi ne yasadıgımı duyunca acılar halime bir coguda arkamda durdı
(5,832 puan) tarafından
Cnm vala bak insan kayirmam aslaaaa ki yorumlarda demisimdir türk laz gelinimiz olsin diye ama diyarbakirlailar  kötü dei beş parmağın beşi tabiki bir deil ama Kürt bölgesi falan deyince ayar oldum
0 oy
tarafından
İyilik meleği olacağın zaman değil yaşadığın zaman. Bırak kendi cehenneminde yansın. Silah uyuşturucu alkol kumar. Daha ne bekliyorsun cinayet falan mı? 
0 oy
tarafından
Seni öldürmesini mi bekliyorsun bu ne rahatlık ya.
tarafından
E çıkıp gidebilirim ama demişsin. Ailenin yanına git o evde durmaktan bin kat iyidir. Can güvenliğin yok. Bağımlı birinde silah olması düşünmek dahi istemiyorum Allah korusun.
tarafından
Polise şikayet et madde kullanıyor diye bı bokk yapamaz
0 oy
tarafından
Allah'a kufrediyorsa öldürmen lazım katli vacip olur direkt o adamın yanında durma
0 oy
(15,683 puan) tarafından
Elinden onun için bişey gelmez. Sen kendini kurtar bu bataktan. Bu borçlar bitse bile bu adamdan koca olmaz. 
0 oy
(5,498 puan) tarafından
Kumar oynayan kumardan vazgeçmez kendini kurtar. Kumar illeti her b.ku yedirir erkeğe uzak dur o kocandan Serdar Ortaç en iyi örnek. 
(5,498 puan) tarafından
Arkadaşımın eşi de Kumar illeti yüzünden borçlu olduğu herkese eşinin numarasını dağıtmış kız kamuda hemşire sürekli arıyorlardı. Borç için. Kumar erkeğin ar damarını çatlatır. Kardeşim otur düşün ama sana bir abla tavsiyesi uzak dur.
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Ayy aklıma tek gelen silahı nie aldı kesin kapısına borçlular dayanimca onları öldürmek niyeti
0 oy
tarafından
Allah a küfür mü ediyor herşeyi geçtim ona takıldım ağzı kapansın insaAllaj ******** adi Ermeni 
0 oy
(5,832 puan) tarafından
Allah'ım beterinden korusun diyecem ama daha beteri ne olabilir ki herşey mevcut içki kumar borç Allah'ım sen bizi koru şimdi belki bize konuşmak kolaydır ama bnm ailem böyle bişey duysa eşimin yanında bir dakika kalmama müsade etmez gider merdiven silerim gece gündüz çalışırım ama yinede kalmam zaten ölene kdr borç ödenecek nerde bnm hayatım nerde mutluluğum.

Ha içen biri var çevremde akrabam deil ama uçup gtmis asla bırakılmaz öyle kolay kolay geçmiş olsun Allah'ım bir an önce seni kurtarsın 
0 oy
(973 puan) tarafından
Şaka gibisiniz gerçekten ya tüm saydıklarinizdan bir içkiye bu kadar takilmissiniz adam silah dahi almış birde korkak yapamaz diye kendinizi kandırıyorsunuz nasıl bir özgüvendir bu ya bu kadar cinayetler planlı taksirle öldürmeyle olmuyor cinnet dediğimiz durum var o kadar yorum yapmışlar seviyorum diyorsunuz birde seviyorsanız susun oturun yarın birgün çocuklarıniza zarar verildiği zamanda devam edin sizin gibi kadınlari duyup gördükce çıldırıyorum 
(973 puan) tarafından
Ayrıca Kürt bölgesi dediğiniz nedir pardon sanki doğuyu da bu şekilde anlatamazsiniz insanlıkla ilgili bir durum bu sizde adamı zaten böyle kabul ediyorsunuz kafayida yemenize gerek yok ayrıca kocam doğulu ben Akdeniz'li yim gayette medeni ve eğitimli insanlar

İlgili bir soru bulunamadı

409,310 soru

12,302,150 cevap

38,468 kullanıcı

Kategoriler

...