0 oy
838 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben bacağımı yastığa vs atmadan uyuyamam bazen de eşimin üzerine atıyorum ama hemen rahatsız oluyor bu özelliğini bilsem belki de evlenmezdim 

40 Cevaplar

0 oy
(368 puan) tarafından
Ne alakası var ya. Yastıkla mı evlenseydın hhaha
-Reklam-
0 oy
(1,570 puan) tarafından
İkimizde deli yatarız:) Bi bakıyorum o atmış Bi ben ;)
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Atarım༼⁠ ⁠つ⁠ ⁠◕⁠‿⁠◕⁠ ⁠༽⁠つლ⁠(⁠・⁠﹏⁠・⁠ლ⁠)
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Bende eşin gibiyim uyurken sere serpe uyuyucam kimse bana dokunmayacak, yoksa uyuyamiyorum. Esimde çok kızar ama huy napcan ;)
0 oy
(2,408 puan) tarafından
Hamile kalana kadar izin vermezdi doğurdum alışmış izin verdi bi süre şimdilerde rahatsız olduğunu farkediyorumm atmıyorum 
0 oy
(23 puan) tarafından
Aksine kendi yapar hiçte bu durumdan rahatsız olmam hele ki kolunda uyuyorsam :)) 
0 oy
(1,271 puan) tarafından

Bizde de tam tersine esim bacagini ustume atar:D

0 oy
(1,427 puan) tarafından

Kiz allah canini almasin evlenmezdim diyor yastiga at gene bacagini bacak atamiyom diye oyle denirmi:D

0 oy
(2,191 puan) tarafından
Bende atarım onun hoşuna gidiyor bazen atmazsam bekler kendi koyar bizimde durum böyle 
0 oy
(51,495 puan) tarafından
hiç atmadim kizim ortamizda yatiyo onun bacağı bana donerse bende babaya donerse onda
0 oy
tarafından
Niye adam senin uyku arkadaşın olsun diue mi ev kurdu saçma sapan şeyler yazmayın artık o senin sevmediğin birşeyi yapınca hoşuna gider mi bende benim üzerime eşimin ayağını atmasını sevmem ne var bunda ben yastık değil yorgan değilim yatakta rahat etmek onun da hakkı daha bilmiyorsunjz.adamlara nasıl Trip atarsınız 
0 oy
tarafından
Heryerine koyarim. Hicde bişi demez
0 oy
(14,482 puan) tarafından
Atarım çok rahat ediyorum oyle
0 oy
tarafından

Ben değilde eşim öyle ayağımı yastık niyetine kullanıyor hatta en ağır uykusunda olsun yine döner dolaşır bacağımı bulur :D

0 oy
(2,746 puan) tarafından
Evet atıyorum jsjsj
0 oy
tarafından
Yapmazdım sadece yastıkla öyle yatarım eşim durmadan dedi hep ben sana sarılıyorum neden sen hiç sarilmiyorsun yavaş yavaş bana alıştırdı arada yaparım ajajsj 
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Benim ki tam tersi o atar üzerime hahahhaha 
0 oy
(13,630 puan) tarafından

Bizde de tam tersi uyuyamıyorum öyle eşim bazen sarklmam için kolunu atar ay darlaniyorum alıyorum hemen başımın altından kolunu dibinde yatıyorum ama kolum bacağım bende kalıyor:D

0 oy
(6,427 puan) tarafından
Cnm yapmadan uyumayacagim şeydir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 251 göst.
24 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 217 göst.
3 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gizembyrmv (2,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 211 göst.