çok tatli ye ve soğan ye önce bir bardan rezene iç icine pekmek veya 7 9 sefer kat kaşıkla iç rezene sut artiricidir günde 2 3 kere yapa bilirsin kendine fazla deyil Ilık bir duş al öncesinde goyusune güzelce sinyal vererek masaj yap dustada aynısını uygula sıcak suyu fiskenin altına gir ve masaj yaparken goyusune sırtına kuluçka tarafına fiske biraz sıcak olucak şekilde alsın 15 20dkk banyo yap bu arada eşin evde ise banyoya girdiğinde sırtına kulukca tarafına masaj yaptir baş parmak ile yapılıyor banyoya çıkmadan o burarin içinde kurulan giyin banyoya girmeden masajdan önce goyusune sogan suyu sur kesip ortadan soğanı banyoda giyinip çıktıktan sonra eşini çağır ve sırtına masaj yaptir ayaklarına çorap giy stresten uzak durmaya goyusune mesaja devam seni motive eticek müzik aç veya ney sesi dinle o sırada oğlum veya kızını düşün öpüp kokladini git ince op bunları yapmadan önce sogle birşey anlatayım insan oisikolejisi çok büyüktür yok dersen yok olur az dersen azalır bir kanseri yaptırmışlar sen 5dkk içinde oluceksin bileğini kesicez demişler oda inanır psikolejikman kendini buna hazırlar ve gözünü kapatırlar bileğine buz koyarlar kesmek yok aslinda insan oisikolejisine ölçmek niyet ve adam bileğimi kestiler diye ölüyor oysaki buz koyuyorlar ve sütünün çoğaldığı ni sogle kendine sürekli olarak azalıyor deme bu bir örnek denedim cnm sütüm cik geliyor dedim oysakiazdir ve 1 gün içinde sütüm gerçekten çok arttı oğlumu sadece 33 gün emzirdim ilaç tedavisine basladim ama şuan 8aylik oğlum ve sütüm hala çok sagarsam 5 ml bir memem sadece ben bunları yaptım gerçekten işe yaradı dene sende benim için olurmu bir cokanneye anlattım bu durumu denediler hiç biripisman olmadi