0 oy
159 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,371 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar siz kanaatkar biri misiniz yoksa her şeyin en iyisi mi olsun istersiniz. Ben şimdiye kadar çok kanaatkar biri oldum. Gerek aileme gerek eşime ailesine karşı. Ailem beni küçüklükten öyle yetiştirdi ama hiç memnun değilim bu huyumdan. Annem bana hiçbir şey almazdı doğru düzgün hiç kıyafetim yoktu mesela ergenlik zamanlarımda falan. Durumumuz çok mu kötüydü hayır ama ne gerek var derdi. İki takım kıyafetim vardı dersaneye giderdim hep onlsri giyerdim ozenirdim aslında güzel kiyafetlere ama anneme hiç al demezdim almazdı çünkü var ya derdi iki tane. Ne güzel marka kıyafetim oldu ne marka telefonum oldu. Anneme göre marka telefonla normal telefon aynıydı boşa para vermeye gerek yoktu. Beni hep öyle yetiştirdi. Bir tane gömlegim varsa ikinciyi asla aldirmazdi var ya derdi ne olacak ikinci olsa derdi. Üniversite dönemi insanım en güzel dönemidir o dönemde bile hiç güzel marka kıyafet alayım demedim param vardı kenarda dururdu hep annemin yetistirme tarzı yüzünden. Herkes güzel güzel giyinirdi ozenmezdim bile gidip alışveriş yapayım demezdim param dursun derdim. Şimdi çok pişmanım Ben şimdi baktığımda hep o mantıkla hareket etmişim evlenirken eşimi ailesini hiç zorlamadim eşya alcaz mesela aman ucuzu olsun dedim hep pahalı çamaşır makinesi ile ucuzu arasında bnm için fark yoktu aman ikisi de işimi görür derdim. Süpürge alcaz mesela kaynanam dedi bende var hiç açılmamış ben de hiç süpürgeyle bile bakmadan aman tamam süpürge var işte almaya gerek yok dedim aldırmadım mesela. Evlendik araba alsak mı dedik takılarla sonra dedim eşime sirketten verilen araba var ne farkeder işimizi goruyo gerek yok masraf yapmayalım dedim almadık sonra o takılar harcanıp gitti araba da almadık beni çok yıprattı böyle kanaatkar olmak hep böyle geçti hayatım. Baktım hayat öyle değil herkes her şeyin en güzeli olsun istiyor ben de yeni yeni farkına varıyorum çoğu şeyin artık bakış açımı değiştirmek istiyorum ben de çeşit çeşit güzel güzel eşyalarım olsun istiyorum ve artık ona göre hareket edicem buna karar verdim.

2 Cevaplar

0 oy
(3,305 puan) tarafından
Peki neden bu karari verdin bi anda seni buna iten neydi
(1,371 puan) tarafından
Geçmişe baktığımda dedim ki hayatı hiç güzel yasamamisim hep bir yerden kısmak tutmak hep böyle geçmiş hayatım ama çevremde kimse öyle değil hayatı dolu dolu güzel yaşıyor ben de artık öyle karar verdim
(3,305 puan) tarafından
Yaşa canim tutma kendini. Degistin sen diyenler olacaktir he degistim artik böyle dersin. Hayat senin omru senin. Var ola ola kendini esirgeme
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende fazlasıyla sen gibiyim sen gibi yetiştim ama boşu boşuna da altınlar bir hice aharcanmasima izin vermek seninki biraz farklı 
(1,371 puan) tarafından
İzin vermedim ki isteğim dışında oldu. O an değerlendirsek böyle olmazdı
tarafından
Öyle şeyler de oluyo canım boşver sağlık olsun para altın önemli değil huzur sağlık ben evlendim hiç bişey yapılmadı bana ama şükür mutluyum
(1,371 puan) tarafından
Tabi ki cnm huzur önemli çok şükür mutluyum ama artık hayata bakış açımi değiştirmeye karar verdim geçmişe baktığımda yaşadığım hayattan hiç memnun değilim güzel değerlendirememisim yaşadığım hayatı hep bir yerden kisayim demişim ama artık hayatın tadını çıkarmak istiyorum
tarafından
Tabikide haklısın canım geçmiş senin hatan degilki canım ailenin hatası a değiştir kendini bende yavaş yavaş kendimi dusunmeyi öğreniyorum
(1,371 puan) tarafından
Dimi cnm malesef aile nasıl yetistiriyorsa o kalıba giriyorsun ama kendini değiştirmek için geç değil insan kendini düşündükçe farkına varıyor çoğu şeyin ama hiçbir şey için geç değil ❤️

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,499,364 soru

24,490,646 cevap

357,582 kullanıcı

...