0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Anne kart online başvuru sonrası kart eve gönderiliyormuş ücreti önden alıyor sonrasında bi sorun çıkar mı acaba deneyen var mı merkezden çok uzaktayım o yüzden online başvuru yapmayı düşünüyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(3,267 puan) tarafından
Sorun çıkmıyor
tarafından
Ne kadar sürede göndeririler kesin gönderirler değil mi
(3,267 puan) tarafından
Ne kadar surede hatırlamıyorum ama gönderiyorlar hatta bana ulaşamadilar kartı PTT de beklettiler orası da bana uzaktı ters taraftı gidip alamadım kart geri gitti beyaz masayı aradım 2 3 güne geldi kart tekrar
-Reklam-
0 oy
(603 puan) tarafından
Dün denedim yapamadım bende burda bekliyim
tarafından
Neden
(603 puan) tarafından
Yanlış yere mi girdim anlamadım yqptim ama mesaj fln düşmedi
tarafından
Fotoğraf istiyor bende oraya takıldım ne yapcaklar ki fotoğrafı
(1,902 puan) tarafından
Kartın üzerinde senin fotografin oluyor ben yaptırdım ama ben gidip yaptırmıştım
0 oy
tarafından
Yok canim sorum cikmiyo benimde eve geldi yeni aldim bende
0 oy
(862 puan) tarafından
1 hafta sonra geldi benim bir sorun çıkmadı sadece şeyi merak ediyorum bende daha kullanmadım acaba kullanmadan önce bi işlem yapmak gerekiyor mu yoksa direk kullanabilir miyim otobuslerde
tarafından
Yok canim direk kullanabiliyosun
tarafından
direkt kullanıyorsun aylık 150 basım hakkı var.çocuk 4 yaşa gelince bitiyor ücretsiz süresi
tarafından
Fotoğrafı neden istiyor siz nasıl çektinz başörtü desenli olunca problem olur mu
tarafından
fotopraf isterler size mi ait kart diye.başkasının kullanması yasak çünkü.benimki düz şal vardı sorun olmadı.desen model sorun olacağını sanmam ama arka fon beyaz olmalı diye biliyorum
(1,071 puan) tarafından
Canım fotoğraf herhangi bir resim okuyor ben telden çekip koymuştum. Yani arada kart kontrolu yapıyorlar illa ki o zaman lazım oluyor
(1,902 puan) tarafından
Valla ben 10 senelik fotoğrafımı verdim herhangi bir sorun çıkmadı direk kullanıyor kart
tarafından
Yok kiz ben evde cektigim bi resmi gonderdim basortum vardi kartin ustune koycaklarini tahmin etmedim eşim gorunce baska resm yokmuydu dedi dalga gecti .d.d.d
(862 puan) tarafından
Bende 3 sene önceki resmimi koydum eşimde dedi bu sen misin inanmazlar kimliginide taşı yanında o zaman yüzüm çok zayıftı:D
tarafından
Bende öyle sanki hic resim yokmus  gibi en eski resimleri gondermisiz .d.d
tarafından
aynen farketmiyor fotoğraf size ait olsun yeter
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Benim 3 günde gelmişti bu şekilde. Hiç bir sorun olmuyor canim
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Sorunsuz geliyor 3 4 gün içinde 

İlgili sorular

0 oy