Öncelikle allah yar ve yardımcın olsun canım. Eşin sana kaba kelimeler kullanıyorsa, sana gidersen git diyosa , ve senden çok ablasıyla kardeşiyle ilgileniyorsa bu halinle bence ona bi ders verme zamanın gelmiş. Eşin sanıyor ki kaçtığı için kimsesi yok. Beni bırakıp gidemez ailesi ona sahip çıkmaz ve karnina çocuğu koydum istese de beni bırakamaz bana muhtaç kafasında resmen. Ne demek hamile kadına git demek ve üstüne senin basını iki okşayacagi yerde ablalarıyla ilgilenmek. Seni elinin içinde tuttuğunu düşünüyor bence annenle konuş ama herşeyi anlatma elinizi öpmeye gelicem babamla bariscam diyerek git muhakkak anne baba affeder asla seni kapıdan geri kovmaz hele ki bir can taşıyorken. Barışmaya gitmişsin gibi git elini öp ailenle konuş biraz sizde kalayım özledim bahanesiyle kal ailende ama ayrıl kavga et demiyorum sadece evden biraz uzaklaş eşinden de dahi, kafanı topla ailende kal bi kac gün. Ta ki eşin sen istediğin zaman gerçekten gidebilecegini, ona muhtaç olmadığını, ve bir can taşıdığını ona hissettir. Biraz yalnız kalsın da aklı başına gelsin. Senin gidicek bir kapın yok diye böyle rahat davranıyor gidemezsin sanıyor. Bence ailenin elini öp ve biraz orda kal kafanı dağıt hemde bırak esin seni kaybedebileceğini anlasin. Çünkü böyle devam edersen, ona muhtacmissin gibi, arkanda kimsen yok gibi devam edersen daha çok ezer. Onsuz da olabileceğini göster ona. Sen ona değil o sana muhtaç olsun yavrum