0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (3,620 puan) tarafından
Kızım ek gidaya çok hevesli başlamıştı her şeyi yiyordu derken 8 aylikken 3 diş çıkardı birden ve sevdiği şeyleri bile reddetmeye başladı. Şuan tek yediği şey kahvaltida Salatalik ekmek peyniri de bıraktı 2 gündür. Yayla çorbası ve bebe biskuvisi. Birde et. Köfte yiyorsun onu da yemiyor 2 gündür. Doktora goturmek istiyorum hangi tahlillere bakılmalı. Kilosu 9.800gr boyu 79 80 civarı 

4 Cevaplar

0 oy
(2,073 puan) tarafından
Cocuk doktoruna götür ona istahsiz olduğunu söyle doktor zatn hangisne bakilacagini soyler
-Reklam-
0 oy
(77 puan) tarafından
Canm benm oğlan çocuğum var boy kilo seninkiule aynı benimkide aynı durumda ne versem bazen redeediyor bazen yiyor başka çocuğu büyütmüş olanlara sordum aylarca sadece anne sütü alarak beslenmis olanlar da varmış istemeyince yemiyorlar zorlamıcaksin diyorlar
(3,620 puan) tarafından
InşaAllah iştahlari açılır bazı şeyleri severek iştahla yiyorsun onları da yemiyor artık karpuz gibi
(77 puan) tarafından
Düzelir canm benmkine ara ara yeme istesgi geliyor ara ara gidiyor ama özellikle uzun bı aralik emzirmemeye calisiom aç olsun da yesin diye
(3,620 puan) tarafından
Benim sütüm çok yok alsinda yani öyle düşünüyorum doyacak kadar emmiyor neyseki sağlıklı olsunlar
(77 puan) tarafından
Sütun vardır cnm doymasa yemeğe yönelir kilosu düşer
0 oy
tarafından
Sen doktora iştahsız olduğunu dile getir genel bir kan tahlili yapabilir misiniz de zaten o Değerlerine bakar
0 oy
(810 puan) tarafından
Benim oğlum da 1 yaşında o da iştahsız bu aralar. Sevdiği şeyleri bile yemek istemiyor. Dönemsel bir şey sanırım geçer diye düşünüyorum.
(3,620 puan) tarafından
Hm öyle bir şey okumuştum aslında 12nci ayda oluyormuş. Biz zaten ne varsa atak matak  hepsini yaşıyoruz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 202 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde nisa_42 (1,045 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.
0 oy
2 cevap 47 göst.
20 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Benceemine (261 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 103 göst.
16 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu

413,476 soru

12,447,957 cevap

46,212 kullanıcı

Kategoriler

...