+1 oy
992 göst.
Aile kategorisinde (42 puan) tarafından
Ya arkadaşlar ben 3 aylık evliyim ama çok mutsuzum. Boşanmak istiyorum ama elalem ne der diye çok takıyorum kafama 3 aylık evlilign bitmesi abest olur mu 

30 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kurtarılacak bir evlilik gibi değilse çocuk olmadan bitir boşver elalemi 
(42 puan) tarafından
Huyu degismiyor. Çok umursamaz biri
tarafından
Zaten degisicek diye bekleme basta nasılsa sonradanda öyle devam ediyor maalesef ki
(42 puan) tarafından
En başta da böyleydi
-Reklam-
+1 oy
(18,462 puan) tarafından
Yarın kucağında coxugunla boşanmaktan iyidir diye düşünüyorum.  
(42 puan) tarafından
Bende ondan korkuyorum işte şimdi bitirsem mi ?
(18,462 puan) tarafından
Onun kararını kendin vereceksin dostum. Kararsizsan önce bı çift terapisine git. Belki gelişme olur. Ama karar verene kadar kadar iyi korun derim ben
tarafından
Asla duzelmez sonra dizlerine vurursun ben sana soyleyim
+1 oy
(1,468 puan) tarafından
Ben kötü dusunmezdim, derdimki demekki ne kadar sıkıntılıydı ki uzatmak istemedi derdim, hele bide cocuk yok hepden dogru karar, tabi yuva dagıtsın demiyorum da boşanırsa düşüneceğim bu olurdu yani 
0 oy
tarafından
Bitme sebebi ne peki
(42 puan) tarafından
Çok umursamaz birisi kaç gündür ağlıyorum o film izliyor
tarafından
Yani bilemedim oturup konusmayi denedin mi peki neden agliyorsun ki
(42 puan) tarafından
Konuşsam kalkıp içeri geçiyor
tarafından
Hemen boşan hemen hamile kalmadan mutsuzsan hemen bitir
tarafından
Cok kiskancim adama dunyayi dar ediyorum demişsin belki de cok bunalttin o da senden sogudu iyi dusun tasin bu bizim karar verebilecegimiz bi sey degil hemen bitir kalk dilekce ver diyemem o adamla yasayan sensin vebal almak istemem hakkinda hayirlisi olsun.
0 oy
(632 puan) tarafından
Sebebe bagli. Gecerli bir sebepse 24 saat dolmadan bile bosanmak isteyebilir insan.
0 oy
(374 puan) tarafından
Eşinle nasıl bı sorun varki bide eğer gerçekten bitirmek istiyorsan çocuk olmadan biran once bitir 
0 oy
tarafından
1.5 yıllık evliyim daha bugün post açtım cesaret var ki gittim darp raporu aldım ama boşanma davası açmaya çekiniyorum çünkü seviyorum bu itii
tarafından
Seviyorum diye darp etmesini kabul mü edeceksin
tarafından
Ulan siz daha zurnanin zirt dedigi yere gelmemissiniz gelince sevgisi batsin dersiniz bosanma ihtimaliniz varda bosanmiyoesaniz yazik akliniza
tarafından
Gelin de yüzüme tukurun ben çok ***** biriyim oturdum ağlıyorum bebegimi uyuttum ağlıyorum ben niye böyleyim :'(
tarafından
Boşan kardesim seviyorum bosanmiyoeum diyoesun sevdigin icinmi katlaniyorsun ????
tarafından
Bebeğim var vebaline girme diyo özgüvenin kalmadı beni manipüle etti galiba gram özgüven yok ezik hissediyorum
0 oy
(1,984 puan) tarafından
İlk çözüm boşanmak değilse düzeltilmeye çalışıp da düzelmediyse ya da düzelemeyecek bir problemse hiç de abes olmaz
(42 puan) tarafından
Düzeliyor sonra yine umursamaz oluyor
(1,984 puan) tarafından
Canım niye ağlıyorsun mesela ben hemen ağlayan biriyim ilk sıralar babamın evini özlediğim için kardeşimin sesini özlediğim için falan saçma sebeplerle çok ağladım öyle olunca üzerime düşmezdi fazla ama sebebi kendisi olursa ya da ciddi bir konu olursa saatlerce benimle konuşurdu o yüzden işin iç yüzünü bilmek lazım yorum yapmak için
(1,984 puan) tarafından
Ayrıca ben de her kızdığımda boşanıcam artık diyorum hatta günlerce bunu düşünüyorum sonra gönlümü alıyor hatasını fark edip düzeltiyor geri devam ediyoruz ilk zamanlar da öyleydi şimdi çocuk sahibi olduk yine aynı yani boşanmak bazen çözüm değil evet kolay ama düzelecek bir şeyse düzeltmek daha iyi bir seçenek
0 oy
(4,084 puan) tarafından
Bende o kadar evli kaldım boşandım kim ne derse desin umrumda olmadı benim mutluluğum daha onemli
(42 puan) tarafından
Siz niye boşandıniz şuan hayatınız nasıl ?
(4,084 puan) tarafından
Küfür dayak hakaret vardı anneciydi hep orda  kalalım annemin işini yap diyordu dayanamadm vallaha boşandım şuan nişanlıyım
(42 puan) tarafından
Offfff
(4,084 puan) tarafından
Iyi düşün canım dayanılmayacak gibiyse çocuk yokken bırak yakasını
0 oy
(393 puan) tarafından
Ablam 3 ay evliyken hamile geldi el alem ne der die yaşama bir şeyleri. 
0 oy
(8,270 puan) tarafından
Eğer mutsuzsan çocuk olmadan bosanman en doğrusu elalemi düşünme sonradan daha çok pişman olabilirsin çünkü 
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Nolduki ya üç ay daha çok yeniymis 
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Bı insan 7 sinde neyse 70 sinde odurr...

Annemde elalem ne der diye bosanmamiss 40 sene dile kolay neler yaşadı bu sene bitti artikk...

Keşke en başından bitirseymisimm diyor...

Tart dusunn eşinle konuşmaya calis baktın oluru yok çocukların olmadan bitir..
0 oy
(122,384 puan) tarafından
bebek yoksa yada olmadan mutsuzsan elalemi dusueden birak gitsin 
0 oy
(241 puan) tarafından
Evlilik nasıl helal ise boşanmakta helaldir eger düzeleceğine inanmıyorsan boşan 
0 oy
tarafından
Aslında alışma dönemi ileride bu çok şey değişiyor 
0 oy
(87 puan) tarafından
İnanın gebe kalırsanız daha zor. Ben doğum yaptıktan sonra boşandım ve şuan tüm hayatım alt üst olmuş durumda çalışsan calisamiyorsun psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Anlaşamıyorsaniz bosanin ancak asilabilecek konularsa evliliginjze şans verin . 
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Canım daha dur birbirinize fırsat verin boşanmak kolay bişey değil ilerde pişman olursan ne olucak bunu konuşmanız lazım zorla da olsa burda sen öyle anlatırsan kim ne derse desin sana boşan diyecek ama sen o adamla evlisin ve o evin içinde neler olduğunu sen bilirsin bir başkası değil bence karşına al konuş derim dinlemiyorsa başka odaya gidiyorsa sen anlat elbet duyuyor seni devam ederse düşünürsün çünkü daha çok yeni bir evlilik bence birbirinize şans verin ve çocuk düşünüyorsanız da Sorunlarınızı halletmeden yapmayın derim tabiiii bunlar benim naçizane fikrim
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Tanıma fırsatınız olmamışmıydı daha önce.Severek mi evlendiniz görücü usulümü .Erkekler evliliğe zor adapte oluyor , yani evlendiğinin farkına varâmıyor .Karşına al konuş , 3-4 gün gözlemle değişme görmezsen öyle boşa , zorla güzellik olmaz.
0 oy
(125 puan) tarafından
Önce konuyu ailelere aç baktın çözüm sağlanamıyor yapacak bişey yok ortada çocuk yoksa senin için daha rahat olur sonraki evlilikte baya fark ediyor ,iyi düşünmek lazım dünyaya bir defa geldik onu da kimsenin zehir etmesine izin vermeyelim.canim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 492 göst.
13 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
5 cevap 120 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Humrayy (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
18 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rumeysanurr (176 puan) tarafından soruldu

403,613 soru

12,092,484 cevap

36,385 kullanıcı

...