0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (2,693 puan) tarafından
kizlar ya benim bir problemim var çok hızlı konuşuyorum bir ortama girince telefonda konusurken vs falan bazen yabanci bir ortama girince konuşmak bile istemiyorum bu yüzden bu seferde insanlar soğuk diyo benim için nasil duzeltebilirim ki bunu çok araştirdim kitap okumak iyi geliyomuş ama küçüklüğümden beri kitap okurum ama düzelmedi yine zorlanıyorum bazen bu yüzden 

5 Cevaplar

0 oy
(2,657 puan) tarafından
Benim de ortamda sakarlık huyum var özellikle çok sık girmedigim ortamda sakarlaşıyorum elim ayağım dolanıyor 
-Reklam-
0 oy
(715 puan) tarafından
Bende hızlı konuşuyorum konusunca kelimeleri eksik söylüyorum bide kekeliyorum utaninc
(2,693 puan) tarafından
kiz bende bazen kelimeleri yutuyorum ya
(715 puan) tarafından
O yüzden hiç sevmiyorum konuşmayı öz güvende olmuyor
0 oy
tarafından
Evde kendin alıştırma yap tane tane konuşmak için 
(2,693 puan) tarafından
çok denedim canım evde yavaş konuşsam bile yabanci biriyle konusunca yine hizli oluyo
0 oy
tarafından
Nerelisin şive den de olabiliyor ben Giresunluyum bizim o tarafta hızlı konuşuyor annem de öyle ben alıştığım için normal geliyor ama annem istediği zaman yabancı olan insanlarla çok normal konuşuyor nasıl yapıyor bilmiyorum ama sesli kitap oku belki faydası olur
(2,693 puan) tarafından
trakyalıyım canım
tarafından
Insan mecbur kalınca alışıyor bende normal hayatimda normal türkçe kullanırım mesela ama ben öyle konuşunca kayınpederim beni anlamaz bence mecbur kastamonu şivesini konuyorum onunla konuşurken
0 oy
tarafından
Benim arkadaşım doktora gidiyor bunun için doktor başta gerek yok demiş ama sonra mesleğinden dolayı terapiye başladılar 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,051 soru

24,395,409 cevap

349,712 kullanıcı

...