Hadi kizlar sohbet muhabbet nereliyiz yas kaç
Ben aksaray 18 yaş 1 buçuk senelik evli ve minos bir oglum var
Bende 24
1 senelik evliyim 11 gun sonra dogumum var :))
26 yaşındayım canım Sakarya lıyım ama istanbul da oturuyorum yenidoğmuş bi kızım var :)
26 yaşındayım Antalya liyim 8 aylık evliyim 19 haftalık hamileyim:)
Malatya'lıyım İstanbulda oturuyorum ama bende 20 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve 3 aylık hamileyim
aslen erzurum dadaşım♡♡
yaş 18 4 aylık ogluşum var canımmm
32 yaşındayım aslen kastamonuluyum istanbulda doğdum büyüdüm yaşıyorum 8 yillik evliyim 6 yasinda oğlum 26 günlük te yeni oğlum var.
Istanbul dayim 25 yasindayim 4 yil 9 aylik evliyim, 1 oglum var daha yeni gebeyim Allah'in izniyle (Elhamdulillah)
30 yasindayim 7 bucuk yillik evliyim 6 bucuk yasonda kizim var ve 31 haftalik hamileyim oglusum olacak aslen tokat erbaaliyim ama istanbulda oturuyorum
Bende aksaray 19 yasindayim 1 bucuk senelik evliyim 37 haftalik hamileyim :)
Konya 19 yas nisanda 2 yıl olacak insallah ilk gebeligim Martta dogumum olacak Allah izin verirse :))
Aydın Nazilliliyim 25 yaşındayım 6 aylık evliyim 4 aylık hamileyim :)
Istanbulluyum istanbulda oturuyorum 24 yasındayim 29. Haftamızdayız bi kızım olucak insallah :)
35 yaşindayim mardinliyim ama istanbulda oturuyorum 20 senelik evliyim 3 çocugum var allah nasip ederse 4 . Ye hamileyim 27 haftaligim;)memnun oldum bu arada
30.yaşındayım 4 yıl 8 aylik evliyim =D 18+5 hamileyim aslen Sivaslı çerkezim doğma büyüme izmir =)
Istanbulda oturuyorum 28 yasindayim 8 senelik evliym 7 yasinda 1 kizim war 20+5 haftalik hamileyim yine kızm oluck insallah♥️
27 yaşındayım 8 yaşında kızım var 30 haftalık oğluma hamileyim :) Aslen aydınlıyım antalyada yaşıyorum ;)
Gaziantepden selam olsun :-)) 25 haftalık olduk ve 25 yaşındayım nasip olursa kız annesi olacam .çocuk için geç kalıp kalmadigimi doğunca karar verecem :-)
Bursa inegölde oturuyorum 16 aylık evliyim 48 günlük oğluşum var çok şükür :)))
diyarbakırlıyım 26 yaşındayım 1.5 senelik evliyim doğumuma 15 gün var insallah :)
Izmirliyim izmirde oturuyorum 28 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim 37+5 ,hamileyim oglusumu bekliyorum :)
1,492,808 soru
24,391,712 cevap
349,342 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın