0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (747 puan) tarafından
Esiyle ne kadar sorunlu jadinlar varmis ya. Okuyorum postlari diyorum bu hayatta kadinlar eslerinden cekmeyemi gelmis. Neden kadinlarimizin uzerinde bu kdr cok yuk var. Esleri neden hammal gibi goruyor. Evlenmeden once iyiyken evlendikten sonra noluyor bu adamlara diyorum..

13 Cevaplar

+2 oy
(5,751 puan) tarafından
Bu konuyu henüz aydınlığa cikaran olmadı 
-Reklam-
+2 oy
(4,897 puan) tarafından
Cennete giden yol evlilikte başlıyor.  Zor ve çetin bi yol. Velhasıl Rabbim zorumuzu kolay eylesin imtihanı kazananlardan kılsın. 
+2 oy
tarafından

Neden mi kadinlarimiz cekiyor iste

image

+1 oy
(1,116 puan) tarafından
Herkesin sinandigi konular farklı oluyor ama geneli eşlerden sinaniyor.. Rabbim herkesin yuvasını huzurlu sağlıklı bereketli eylesin ..
+1 oy
(5,482 puan) tarafından
Aslında burdaki sorunların bi kısmı kadınların şımarıklığı yüzünden. Kocası reklamdaki kadına bakmış, istediği elbiseye yok demiş, bayramda önce kendi annesine götürmüş v.s. her kapının ardında binlerce dert var aslında biz bazen çok abartıyoruz ( dayak, aldatma, ilgisizlik, aşırı cimrilik hariç. Bunlar kabullenilemez çünkü)
+1 oy
(5,641 puan) tarafından
Hz. Ömer'e bir adam gelmiş karımı sevmiyorum boşanmak istiyorum demiş. Hz. Ömer sormuş, çocuklarına bakıyor mu? Bakıyor demiş. Yemeğini yapıyor mu? diye sormuş yapıyor demiş. Kıyafetlerin de temiz demiş. Bre nankör daha ne istiyorsun demiş hz. Ömer. 

Acaba diyorum y kromozomu nankörlük kromozomu mu?
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Bizim ülkemizde aile kavramı var kaynana görümce elti bunlar gerçekten hayatlara müdahale etmese aslında herşey daha güzel olucak
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Çok şükür eşimle sorunum yok.aslınds kimse ile yok.kaynanamla bile.

Allah kimin ne sıkıntısı varsa gidersin inşallah. 

Kadın erkek Allah herkesin karşısına merhametli anlayışlı insanlar çıkarsın
0 oy
(20,671 puan) tarafından
Aynen ya bende buna çok dikkat ettim
0 oy
(14,780 puan) tarafından
Bende şaşırıyorum burada görüp 
0 oy
(2,735 puan) tarafından
Cogumuz kök ailedeki sorunlarımızı aşmadan evleniyoruz, hata üstüne hata yapılıyor. En azindan benim cevremde öyle. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak
0 oy
(473 puan) tarafından
Evlenmeden önce sen onun için bir merak konusu oluyorsun , sonra meragini gideriyor ve olay bitiyor bence , bu birinci neden .Bir 

de tabii ailesiyle de evlendigin için sana daral geliyor , bizde evlilikler 2 kişilik değil , bu da 2.neden. Kadınlar çekiyor , çünkü toplumumuzda boşanma hala bir tabu. 
0 oy
(7,108 puan) tarafından
Bide birşey soylim burda ilk zaman girince öyle oluyor .... Daha önce dert etmedigin şeyleri burda biri post açınca seninde derdin oluyor aklına geliyor :):) 

İlgili bir soru bulunamadı

412,718 soru

12,426,017 cevap

45,486 kullanıcı

Kategoriler

...