0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (674 puan) tarafından
 Anneler ve anne adayları ben 5.5 aydır doğum yaptım 40 başı adet oldum daha da olmadım  neyse korunuyoruz ama bi kac gun önce ağız tadım değişti ve adet oldum sandım ama olmamışım  dün  bir kere kırmızı avuç içi kadar bir akıntı geldi dahada yok bu yerleşme kanaması mi yoksa adet başlangıcı mi sizce  (prezervatif ile korunuyoruz ) 

4 Cevaplar

0 oy
(242 puan) tarafından
Test yapmanda fayda var 
(674 puan) tarafından
Çıkar mı peki hemen ilk bebeğimle bu belirtiler olmamıştı o yüzden Bilmiyorum pek
(242 puan) tarafından
Bilmiyorum da sütte koruyo olabilir o yüzden adet gormuyo da olabilirsin
(674 puan) tarafından
Evet öyle olabilir de o gelen lekelenme beni şüpheye düşürdü teşekkür ederim cevabın için
(242 puan) tarafından
Adet düzensizliği oluyo o da arkadaşımın da öle idi 1 sene adet görmedi sadece leke halinde olmuş
-Reklam-
0 oy
(6,708 puan) tarafından
Vallah bilmirem bacım bı test al istersen 
(674 puan) tarafından
Çıkar mı peki hemen ilk bebeğimle bu belirtiler olmamıştı Bilmiyorum pek
(6,708 puan) tarafından
Çıkar bence
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Test yapmadan bilemeyiz ki
(674 puan) tarafından
Ay inşallah  benim yoktur sağlıkla al kucağına
(7,456 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım biz istiyorduk o yüzden çok sevmiştik ama Allah isteyene versin inşallah :) sen bi test yap yine varsa çıkar
(674 puan) tarafından
Oyle yapayım artık:)))
(7,456 puan) tarafından
Habersiz bırakma beni ve erken gebelik testi al canım ilişkiden hemen sonra çıkanlar var
(674 puan) tarafından
Tamamdır :)
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Tamda bu zamanlarda bedenimiz hamileymisiz gibi reaksiyon verebiliyormus. Bende ciddi bir gebelik şüphesini kızım 4 aylıkken yaşamıştım. Tıpkı yerleşme kanaması gibi hafif leke gelmişti ama regl olmamistim. Çok korktum ama tabiki negatif cikti
(674 puan) tarafından
Ne mutlu inşallah bizimde öyledir suan kızım çok küçük henüz

İlgili bir soru bulunamadı

411,707 soru

12,394,117 cevap

44,034 kullanıcı

Kategoriler

...