Merhaba hanımlar ya benim oğlan yeni 2 yaş 3 aylık oldu oryantasyon donemi dahil 3. Haftanın içindeyiz kreşe başlayalı. Ancak oğlum çok değişti o şen şakrak cocuk gitti yerine çok ağlayan mızmızlanan hatta sanki içine kapanan bir çocuk geldi. Sabahlari gozleri doluyor aksamlarinalmaya gittigimde ağlıyor Biz ilk kez ayrı kaldık kreşin psikoloğu ile görüştüğümde bu yaş grubunun bu şekilde davranması normal çünkü aranızdaki o güçlü bağı koparıp bir anda ayrıldınız ve haliyle size içten içe kızıyor içine atıyor dedi. Biraz zaman alıcak 1 ay ile 3 ay sürebilir bu ağlamalar dedi
Ha bu arada okula girdiği an artık asla ağlamıyor el sallıyor. Fotoğraflar videolar da geliyor sürekli mutlu gibi de ama bilmiyorum annem de beni gaza getiriyor al çocuğu kreşten senin gibi kimse bakamaz içine kapanmış güzel kuzum deyip duruyor :( çalışmakta zorundayım malum geçim sıkıntısı. Bi süre daha beklemeli miyim almalı mıyım kötü sonuç doğurur mu devam etmesi yada alsam onu sanki oranın ona katacagi imkanlardan mahrum etmiş gibi de olucam oof iki ucu boklu değnek gibi afedersiniz.