Benim gibi çok erken evelenen var mı aranızda
En önemlisi de evlendiği için pişman oldunuz mu en çok zorlandığınız şey ne oldu ?
Ben 16 yaşımda evlendim su an 18 oldum sağ olsun eşim beni hiç bir zaman pişman etmedi hep iyi ki dedim . Tek düşündüğüm şey şu oldu erken evlenince erkekler daha henüz tam ayaklarının üstüne basmamış oluyorlar biraz hayattan korkuyorlar neyseki aramızda 4 yaş var.
Şahsen benim aklımda evlilik fikri yoktu ama okula gittiğimde beterden beterinin olduğunu gördüm nerdeyse sigara içmeyen kotu aliskanligi olmayan insan kalmicak kızları ziyan ediyorlar bende eşimle tanıştım içkisi sigarası kötü hiç bir alışkanlığı yok namazında biri dedim ki daha kötüsü çıkar karşıma daha iyisi çıkmaz kalktım geldim ya siz
Ben 15 de evlendim 16 da anne oldum 19 da bida anne oldum şimdi 25 bida anne olacağım
Ama ben ilk kıcayı boşadım
Ben 17 yaşında evlendim ama eşim büyüktü aynı aynı düşünceyle evlenme kararı aldım sigarası hiç biseyi yoktu o yüzden evlendim ama bilmiyorum şuan okumak daha mantıklı geliyor allah pişman etmesin ama
Bende 18den gün alarak evlendim kuzum 11 buçuk yıl 3 ay oluyo
Bende 17 yaşında evlendim Allaha şükür hiç pişman etmedi aramızda 6 yaş var maşallah maşallah çok güzel geçiniyoruz şu an 18 yaşındayım sevdim ve evlendim benimde hiç aklımda yoktu ama birden bir fırtınaya kapıldım iyiki kapılmışım ☺️♥️
19 yaşında evlendim şuan 33 oldum tabikide evlilikte illaki pişmanlıkları okuo keşke dediğimde oldu ama iyikilerim daha çok
16 yasinda hic sevgilim olmamisti henuz
17 yasinda kiz arkadasimla durakta teoman sarkisi soyluodum hic unutmam daha 17ymis diye 18mde uniye gittim ilk sevgilimle tanistim (sonradan kocam )
Uni okudum mezun oldum gezdim bokunuda cikardigim olmustur. :)
24 ilk sevgilim kocamla geri baristik :) kustuk baristik
Calistim ekmegimi kazandim gezdim annemle ohoo cok eglenmistim evlenene kadar
29 evlendim bu sefer 6 ayda 4 ulke onlarca sehir gezdik kocamla sonra hamile kaldim 30 da merhaba annelik
Bilmiorum ama bir iki sene daha evlenmesem olurmus :)
Bende 16 da evlendim canım şuan 19 yaşındayım hergünüme şükürler olsun onun gibi birini asla bulamazdım iyi ki var ve iyiki hayatımda zorlanmadıgım şeyler olmadımı tabiki olmuştur her evliliktede oluyordun küçük tartışmalarımızda oluyo o benim bu hayattaki sırdaşım arkadaşım
Ben 18 yasindayken esimle cikmaya basladik 26 yasinda evlendim iki yildir evliyim esimle aramda 3 yas var deliler gibi seviyorum hala onu
1,492,105 soru
24,380,957 cevap
348,728 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın