Beğenmezse beğenmesn
Kaymakamdan vize ne dedim ya
Benim kayinvalidemde oyle biri kirici konusmaz ama hep el atmak ister yani eksik gorur aslinda 3 yildir evliyim evini temizlemedim daha beni dusundugunden ama eminim banada asla guvenmez .kimseye asla guvenmez acikcasi ama hayat onun istedigi gbi degil maalesf sende kendince elinden geldigince temizle ne yaparsan yap eminim kendine gore eksik birseyler gorecektir, oyle cunku o insanlar
Keşke benimde kaynanam öyle olsa Bende aşırı titiz ve takıntılıyım. Kendim neye dikkat ettiğimden yardımcı olayım. Benim için öncelikle evin düzenli olması her şeyin yerinde olması. Banyonun temizliği çöp kovası boş olacak yeni tuvalet kağıdı olması temiz havlu ama ben havlu kağıtta bırakırım gelen havlu kullanmak istemezse diye çünkü ben başkasının evinde havlu yeni bile olsa kullanmam. Yıkanmamış çamaşır olmayacak. Mutfak dolap kapaklarının tezgahın ve ocağın temiz olması. Toz alınması ve aynaların temizliği. Yerlerin silip süpürülmesi. Benim bahçem var bahçeyi yıkarım. Bahçeyi yıkarken camlara bez vururum tozunu alırım. Eğer haber verilerek gelinecekse 1 hafta öncesinden dip köşe girerim bir gün öncesi haber verildiyse bunları yaparım sadece. Pek son dakika gelen olmadı olduysa o da onun sorunu Ama zaten genelde temiz tutarım benim biraz hastalık derecesine geldi takıntım
Halı altlarını da güzelce süpür sil canım, ben de oralara takığım
1,489,684 soru
24,347,554 cevap
346,324 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın