Merhaba kızlar geçen gün evliliğimizin 3. Yılını kutladık eşim bana ilk iki yıl küçük altın işi hediyeler aldı bu senede 6 lı çeyrekli künye aldı neyse biz zaten sürekli gezen hayatı yaşamayı seven orta çaplı bir aileyiz
Neyse teyzemler ve bir kaç kuzenim arayıp tebrik etti güzel dileklerde bulundular 3 gün sonra kuzenim aradı
senin hakkında diyorlar ki kocan öyle şeylerden anlamaz sen gösteriş için yapıyorsun sahtedir başka birşey bozdurup yerine almıştır eşlerimiz aynı parayı alıyor nerden alacak o eşi yaşlı(16 yaş büyük benden ) ondan almıştır . biizim eşlerimiz yakışıklı genç bizimde evimiz arabamiz var ne olacak filan konuşmalar olmuş 3 kuzenim arasında bu 3 kuzenimde beni tebrik etmeyenler bunlar aralarında konuşurken kuzenim ablasına anlatıyor oda bana anlattı aramızda hiç saklı olmaz
Bende akşamına imalı bir söz paylaştım hepsi gördü ama çok kırıldım böyle insanlar ne laftan anlar ne insanlıktan ...ayıp asla ben onlara karşı böyle şeyler demem tebrik eder geçerim ne yapacam bu insanlarla