0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar geçen gün evliliğimizin 3. Yılını kutladık eşim bana ilk iki yıl küçük altın işi hediyeler aldı bu senede 6 lı çeyrekli künye aldı neyse biz zaten sürekli gezen hayatı yaşamayı seven orta çaplı bir aileyiz 

Neyse teyzemler ve bir kaç kuzenim arayıp tebrik etti güzel dileklerde bulundular 3 gün sonra kuzenim aradı 

senin hakkında diyorlar ki kocan öyle şeylerden anlamaz sen gösteriş için yapıyorsun sahtedir başka birşey bozdurup yerine almıştır eşlerimiz aynı parayı alıyor nerden alacak o eşi yaşlı(16 yaş büyük benden ) ondan almıştır .  biizim eşlerimiz yakışıklı genç bizimde evimiz arabamiz var ne olacak filan konuşmalar olmuş 3 kuzenim arasında bu 3 kuzenimde beni tebrik etmeyenler bunlar aralarında konuşurken kuzenim ablasına anlatıyor oda bana anlattı aramızda hiç saklı olmaz 

Bende akşamına imalı bir söz paylaştım hepsi gördü ama çok kırıldım böyle insanlar ne laftan anlar ne insanlıktan ...ayıp asla ben onlara karşı böyle şeyler demem tebrik eder geçerim ne yapacam bu insanlarla

4 Cevaplar

+1 oy
(7,107 puan) tarafından

image

Yatlarim var katların var ...

Kurabiye var mı

spor arabam var çok param var ...

Kurabiye var mı 

Yok 

Al :angel:

(7,107 puan) tarafından
Onlar cimri dmeez :)
(13,902 puan) tarafından
Ahahahaha kiz çok iyi iiii
(7,107 puan) tarafından
Hshshsh yani iyi misin her kurabiye verene yat verilseydi Türkiye'nin yarısı benimdi:)
(13,902 puan) tarafından
Hepsı senin olsun gii
(7,107 puan) tarafından
Yaaa dagol askom amaa söze bakmıyor bu işler imzaya bakıyor :):) bende kalplerin yatlarini kazanıyorum yeter bana ❤️
-Reklam-
+1 oy
(1,155 puan) tarafından
Kocanın sana evlilik yıldönümünde ne hediye aldığını nereden biliyorlar. Böyle şeylerin konuşulması bile gereksiz. O zaman whatsapta veya sosyal medyada hediyenin fotosunu gösterdin onlarda böyle bir dedikodu çıkardı. 
+1 oy
(2,532 puan) tarafından
Eşinizin size aldığı hediyeyi paylaşmasanız kimse laf çıkarmaz sizin de huzurunuz kaçmaz. Bu yüzden eskisi gibi sağlam ilişkiler kuralamiyor sosyal medya yüzünden akrabalık kalmadı. Hem bana çok saçma geliyor eşimin bana aldığı hediyeyi neden bir başkası görsün yani bundan onlara ne ki.  
0 oy
(135,889 puan) tarafından
az samimiyet cok huzur

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 222 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 495 göst.
18 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 441 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 552 göst.
21 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,459 soru

12,417,431 cevap

45,072 kullanıcı

Kategoriler

...