0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 17 aylık oğlum var on iki dişi.curudu antibiyotik çok kullandık malesef bide kan ilacida yapıyormuş smdi dişinin yarısının düştüğünü farkettim ya süt dişi fakat.ama daha çok erken oldu malesef başına gelen var mı çok üzüluyorum oğlum biboron da.hic tutmadı neden böyle olmuş bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Emerek mı uyuyor gecelerı
tarafından
Sebebı o işte, gecelerı emerek uyumak en buyuk dıs curugu sebebı, cunku agzında sut kalıntısıyla uyuyor ay olarak cok buyuk gece beslenmesını kesmen lazım
(92 puan) tarafından
Ama öylede aç kalmazmi ek gıda verip mi yatirsam bilemedim
tarafından
Canım 17 aylık cocuk ac kalmaz acıksa da soyler dırek yıyıp yatırmak gastrıt yapar kacta uyuyor cocugun
(92 puan) tarafından
Oğlum 11 12 yatıyor canim
tarafından
Cok gec bır saat canım 17 aykık cocuk ıcın en gec 10da uyuması lazım
-Reklam-
0 oy
(6,308 puan) tarafından
Offf kan damlası deme 2 kızımın da mahvetti büyük kızım 4 yaşında ön 2 dış oyle 

Küçük de 1 hafta kullandım baktım kararttı bıraktım 
(92 puan) tarafından
Sağlık ocağından almıştım ilk çocuğum bilmedim verdim siyahlasti anlamadım keşke vermeseydim diyorum eskiden kan ilacımı vardi
0 oy
(219 puan) tarafından

Benim oğlumda çok şeker yedi engel olamadım 3 yaşında bütün dişleri çürüdü ön dişler bildiğin testere oldu arkalar desen mahvoldu afedersiniz et çok sever ama dişinin arasına kaçıyor yiyemiyor benide. Çok emdi 18 aylıkken bıraktım ama 7/24 ağzındaydı memem 

Ön dişlerle başladı bütün dişe yayıldı fırçalamaya başlayın biz onu da yapmadık

Süt diş yerine gelicek ama gelene kadar çekecek yavrucaklar umarım ağrı yapmaz bizimki arada bi ağrıyor diyo dişçi yapsakta tutmaz diyor şaştık kaldık
(92 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun benim oğlumda şekerli şeyler seviyor bende engel olamıyorum ama artık dikkat edicem diş doktoruna götürsem ne yapabilir bilemedim Allah yardımcımiz olsun ya
0 oy
(43 puan) tarafından
Buyuk kizim 2.5 yasinda 1 yasindan beri basladi ust on dis curumesi. Biz biberon ve kan ilaci hic kullanmadik. Gece memede uyumasindan kaynaklanmiati. Gece beslenmesini kesmiştim ve dis koruyucu jel kullanmaya baslamıştım bi de duzenli fircalamaya. İyiye gitmedi ama curumeyi de ilerletmedi. Simdi kucuk kizimda da basladi ust on disinde bi ay sonra 1 yasina gircek gece beslenmeyi kescem. Suan yatarken o jelden suruyorum onun harici d vitamini eksikligi de yapabiliyormus ben duzenli vermemistim simdi onu da duzenli veriyorum artik. 
(14,164 puan) tarafından
Diş koruyucu jeli eczaneden mı aldınız
(43 puan) tarafından
Dr tavsiyesiyle aldik canim internetten sipaaris ettik eczanede de vardir belki ismi  "Gc tooth mousse"
(14,164 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(43 puan) tarafından
Rica ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 85 göst.
17 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
22 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
27 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Feyzaa (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
29 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Masal2603 (796 puan) tarafından soruldu

411,982 soru

12,402,531 cevap

44,481 kullanıcı

Kategoriler

...