0 oy
236 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,744 puan) tarafından
Allah bunların belasını versin çocuk ateşten titriyor hiçbir şey yapmadılar ya bu Avrupa’nın sağlık sisteminin Allah belasını versin bıktım artık hasta olmaya korkuyoruz 

7 Cevaplar

0 oy
(1,927 puan) tarafından
Delirdi bu hekimler. Muayene etmeden ilaç yazarlar, müdahale etmeden eve gönderirler. Aile hekimleri daha iyi valla acil doktorları manyadı
(1,744 puan) tarafından
Düşmüyor çocuğun ateşi ya son çare fitil verdim 37,8 deli olcam ya aşı ateşi 3 gün sürer mi
(1,927 puan) tarafından
Ya çok geçmiş olsun kıyamam. Hiç yaşamadım çok uzun sürmüş gerçekten Allah muhafaza eylesin
(1,744 puan) tarafından
Amin canım
(1,056 puan) tarafından
Canım cok gecmiş olsun dört gün sürdü kendiliğinden gecti cok şükür doktora götürdüm hicbirsey vermediler
(1,744 puan) tarafından
Kaça kadar çıktı ateşi canım
-Reklam-
0 oy
(3,602 puan) tarafından

Amiiiinnnn.   

Sizede geçmiş olsun

(1,744 puan) tarafından
Sağol inş geçer
0 oy
(88 puan) tarafından
Hangi ulke? G.olsn
(1,744 puan) tarafından
Almanya
0 oy
tarafından
Ateşin neden çıktığını söylemediler mi 
(1,744 puan) tarafından
Ateşini ölçmediler bile yarın sabaha gelin enfeksiyona bakalım dedıler aşı olmuştu 3 gün önce o da ateş yapar dediler ama 3 gün sürer mi ilk defa çıktı ateşi
tarafından
Özel bir yere götürüp acil idrar ve kan testi yapın idrar yolu enfeksiyonunda da ateş çıkar oyle
0 oy
tarafından
Bundan 3ay önce kızımın ateşi 39 geçti doktr idrar istedi kizm birşey icmedigi için yapmıyor idrar yoksa birşey yapmm idrar vermdgnz için imza attın dedi kavga cikardm burayada yazmstim herkz doktru savundu kizm havale geçirdi megrse yavrum bogaz enfeksiyonu gecryoms üstüne basark bogznda bakın dedim baktı kizm ogrnce uzerme kusmsn aman diye bakmdi hakim haramdr bir yerelre gelmk birşey değil 
(1,744 puan) tarafından
Ay çok geçmiş olsun canım havale geçirince nasıl oluyor yani belirtiler neler . Allah o doktora da hesabını sorsun
tarafından
Kizm eve gelince elimzde bayildi nefessiz kaldi bir an kendine gelmdi kosark yendn gittk hastne yakin nöbet degismi olmstu ama o doktrda ordaydi bide hemn güvenlik diyorlar islerni dogru yapmynca
(1,744 puan) tarafından
Uff kıyamam ya
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun.  Evet gerçekten benim de en korktuğum şeylerden biri ilerde bu. Peki havalar geçirse cocuk Allah korusun ne olacak yani neden bu kadar rahatlar 
(1,744 puan) tarafından
Kendilerine giren çıkan bişey yok sistem *** gıbı
0 oy
(238 puan) tarafından
Biyerde okumuştum canım corabını limon suyuna batır o corabı giydir ateşi düşürüyormuş 

Birde bende işeyarayan ı söyliyim 

1 diş sarımsak 1 tatlı kasıgı bal göz kararı limon sık karıstır bebegine yedir 1 yasından büyükse. Kücükse eğer sen ye sütünden geçer inşallah 
(1,744 puan) tarafından
Emzırmıyorum 1 yaşından küçük canım
(238 puan) tarafından
Ozaman sarımsağı yogurduna katabilirsin inan faydasını görcen

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 346 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 158 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hatice000 (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 573 göst.
10 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Huzgundolu87 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 391 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,312 puan) tarafından soruldu

412,830 soru

12,429,315 cevap

45,610 kullanıcı

Kategoriler

...