+1 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (272 puan) tarafından

Kızımın göbek bağı düşmek üzere. Çıtçıtlı body de leke oluşmuş normal mi?

image

5 Cevaplar

0 oy
(88 puan) tarafından
Normal olabilir oglumda da leke olmustu
-Reklam-
0 oy
(156 puan) tarafından
Bizimki de böyle olmuştu canım annem düşene kadar sürekli tülbentle sardı çok kıyafete sürtününce böyle iltihap akıyor. Kurutmak için tozlar var. Sağlık ocağına git bir göster krem de verebilir. Ama bir sprey var bunu sık falan diyorlar sakın onu sıkma ben o hataya düştüm çocuğun göbeği oluk oluk kanamaya başladı kime dediysem kuruması gereken yeri nasıl ıslatırsın dedi.
0 oy
(813 puan) tarafından
Benim oğlumki de böyle oldu doktor bi krem söyledi sürdüm çocuk bas bas bağırdı bi saat sonra annem Türk kahvesi koy azıcık hemen kurutur dedi ilk başta yapmak istemedim ama çocuk çok ağrı çekince denedim ertesi gün iltihabını kuruttu hemen 

Koca karı adetleri falan diyoruz ama işe yarıyo 
0 oy
(566 puan) tarafından
Başıma geldi . Aile hekimi önerdi 

Enfeksiyon olabilir , göbeği her duştan sonra güzelce kurulayın hatta uzak mesafeden sac kurutma makinesi ile kurutun bebeği rahatsız etmeden 1 dk kadar uzaktan sicak hava tutun . Sonrada batikonla pansuman yapın ince bir tabaka olarak ama ve kurusun mutlaka zibini oyle giydirin zibinlari utulemeden giydirmeyin 4 yada 5 güne toparlar 
(690 puan) tarafından
Eski post
(566 puan) tarafından
kusura bakmayın tarihine dikkat etmedim önüme düştü ❤️
(690 puan) tarafından
Yok canim neden kusura bakalim çokta güzel anlatmissin ama çocuk baya büyümüştür simdiye :))
(566 puan) tarafından
Doğru:))
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Çok normal evet bize alkol vermişlerdi hergun temizliyorduk yine de leke oluyordu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 164 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde brck (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 389 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Canim (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 586 göst.
0 oy
1 cevap 54 göst.
13 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnblt (579 puan) tarafından soruldu

410,737 soru

12,358,686 cevap

41,291 kullanıcı

Kategoriler

...