0 oy
191 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (367 puan) tarafından
Kizlar merhaba.. kisaca size sorunumu anlatacagim..biz eltie hic anlasamayiz bana zamaninda buyuk yanlislari oldu aramizda kavgalar oldu 5 yildir evliyiz 5 yildir aramz hep limuni.. dogum yaptim dogum yaptgim sirada gorusmelerimiz oldu ama yine arkadan isler cevirdi.. cok kiskanc ve bu bize zarar veriyor.. biz eskmle sehir disinda yasiyrz. Bugun kayinvalidem aradi kaynanam katinpederim kaynim eltim kizi vs bize gelecekms hafta sonu kalacaklarmis.. tabiki gelmesinler demem. Ama huzursuz ediyor bizi.. ne bilim bnde hamileyim bebegim var onlara yemek is guc ne kaynanam ne eltim elini biseye surmez.. birde eltkm cok nispetci devamli bseylerle kiskandrma cabasinda hep dogal olarak bnde ainir oliyorm. Nasil davranayjm szce

5 Cevaplar

0 oy
(135,883 puan) tarafından
kabul etmiycektin kabul etmissin o zaman 2 gun dısini sık yapcak bisi yok
(367 puan) tarafından
Kabul etmezsem bu sefer bn sikinti cikariyor gbi olcaktm
(135,883 puan) tarafından
ol valla sıç.an yaranir iyilik yaramiyo şu zamanda
(367 puan) tarafından
Aynen oyle ama iste keskee biraz oyle olabilsem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamilesin ckucuk çocuğun da var gelince ilk yemeklerini yap sonra yerinden kalkma akıllı ol hamileyim de küçük çocuğum var yabancı değilsiniz yapın birlikte yiyelim de
0 oy
tarafından
2 gün alt tarafı tanrı misafiri diye düşün şeytana fırsat verme canım 
0 oy
(1,257 puan) tarafından
Offf Allah sana sabır versin daha da denicek bişey de yok 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Gelmeleri ayrı dert. Gelince söyledikleri yaptıkları insanın sonradan aklından da çıkmaz. Valla kocamı alıp ıssız bir adaya gidicem ben de :D 
(367 puan) tarafından
Onlar gelip iki gun kalacaklar,m yaptigi soyledigi benim aylarca aklimdan cikmayacak
(2,075 puan) tarafından
Aynen canım ben de senin gibiyim telefonda bir şey diyorlar günlerce kafama takıyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 413 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,723 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 588 göst.
16 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 430 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde ftos_kym (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 296 göst.
12 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu

412,445 soru

12,416,916 cevap

45,056 kullanıcı

Kategoriler

...