0 oy
542 göst.
Aile kategorisinde (7,442 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar esime soyleyemedim off kuruyunca calisir mi basina gelen var mi

Herkese teşekkür ediyorum esime söyledim biraz kızdi ama içini açıp kuruttuk ilk kapatma çalışıyordu sadece simdi açmada kapatmada çalışıyo çok şükür :)))

15 Cevaplar

0 oy
(123,019 puan) tarafından
gecmis olsun yedek anahtari cikart 
(7,442 puan) tarafından
Allah beni napmasin nasil görmem ya
(123,019 puan) tarafından
insanlik hali olur oyle
(7,442 puan) tarafından
Daha oncede kredi kartini yikamistim bisey olmadi bunda cok kizacak
tarafından
Aman bunun için çok kızan kocayada koca demem ben. . İnsanlık halı herşey olabilir
(7,442 puan) tarafından
Keske bende demeseydim ah babam vermeyecekti ben istiyorum diye verdi iste
-Reklam-
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Yedeği yok mu yoksa söyle yani iyice kurutsun açıpta içini
(6,438 puan) tarafından
Onun içinde kart oluyormuş
(7,442 puan) tarafından
Acmaya bastim calismadi ama kapatmaya basinca iki kez yandi lambasi kuruttukca duzelir mi acaba
(6,438 puan) tarafından
Vallaha ben anlamam canım eşime sordum makinede yıkanmış diye içindeki kartı zarar görmüştür düzelmez o anahtarcı yapabilir dedi
(7,442 puan) tarafından
Kapatma da calismazdi ama dimi canim bida sorsan
(6,438 puan) tarafından
Ya yolda şase yaparsa gittikleri yerde kapanıp açılmazsa diyo şansa bırakma canım
0 oy
(4,390 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

ya ben de garaj kapisinin anahtarini yanlislikla makinaya atmışım. sac kurutmayla ,kurutmaya calistim olmadi. napicam ben de :(

(4,390 puan) tarafından
benim kac gun once oyle oldu. galiba olmayacak actim kuruttum yine kapattim olmuyo. esime soyliyim enniyisi
(7,442 puan) tarafından
Hemen acip kurutsaydin keske canim  burdan koy yerine diyenler oldu iyiki koymadim ıslak kalip bozulacakti belki simdi acip kuruttuk calisti mesela
(4,390 puan) tarafından
saglik olsun diyeyim artik.
(7,442 puan) tarafından
Aynen canim araba anahtari kadar pahali degildir en azindan seninki
(4,390 puan) tarafından
buda ucuz degil canim=) dediğim gibi sağlık olsunn
0 oy
(61 puan) tarafından
Bilmiyorum ama olabilir yani kaza. Eşiniz sinirli biriyse caktirmayin yikadiginizi başka sebepten bozuldu sanar
(61 puan) tarafından
Öyle yap eşimin araba anahtarı da arada bı bozuluyo yani bozulabilir bu aletler aklına bile gelmez söylemezsen. Kendine değer ver biraz yanlışlıkla olmuş niye bu kadar korkuyon
(3,371 puan) tarafından
Evet evet evet
(7,442 puan) tarafından
Sonra ogrenirse daha cok kizar
(61 puan) tarafından
Nerden öğrencek makine dile gelmezse öğrenemez :)
(7,442 puan) tarafından
Anahtar konusursa beni canice yikadi diye :) soyle dusundum iki gun sonra bozulsa alip goturse icini acinca anlasilir mi acaba diye ne biliyim
0 oy
(302 puan) tarafından
Her araba anahtarı bir olurmu bilmiyorum ama eşimin kide aynısı oldu kurutma makinasında açtı baya kuruttu calişmişti insalah sizinkide öyle olur 
(7,442 puan) tarafından
Yaaa allahim insallah bizimkide calisir kapatma calisiyo ama acma calismiyo
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Dene ins çalışır 
(7,442 puan) tarafından
Kapatmaya basinca yaniyo lamba ama acmada yanmiyo
(6,681 puan) tarafından
Abooo geçmiş olsun ins yedek vardir
(7,442 puan) tarafından
Offfff
0 oy
tarafından
Yedek anahtarı yok mu
(7,442 puan) tarafından
Yok hic gormedim
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Kurut ve yerine koy eşiniz bu tür şeyleri sorun ediyorsa sizde sorumluluk almayın. Ben olsam eşimi suçlarım çünkü bakmadan atarım makinaya çıkarır iken ceplerini boşaltmak onun görevi. 
(7,442 puan) tarafından
Sonra oğrenirse daha cok kizar kapatmaya basinca yaniyo lambasi acma tusuna basinca yanmiyo araba asagida ama aliyo yukardan
0 oy
tarafından
Kusura bakma da eşin de bir zahmet kirlisini çıkardığında ceplerini bosaltsin en kızdığım şey erkeğin kirlisini yikiyorsun üstüne cebini de mi sen boşaltacaksjn 
(7,442 puan) tarafından
Daha oncede kredi kartini yikadim bisey olmamisti
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Eşine şöyle canimm bende düşürdüm ikiye ayrıldı takmaya calistimm yok beceremedim Allah'tan yedek vardı da kurtuldum ☺️☺️☺️☺️☺️
(7,442 puan) tarafından
Sizin yedek varmis ben hic görmedim yedek filan :( bide kapatmaya basinca iki kez yandi lambasi acmaya basinca yanmiyo
0 oy
tarafından
Bende yikadim daha önce çalıştı kimse anlamadı 
(7,442 puan) tarafından
Ya dua et bizimkide calissin catlak teyze offff
tarafından
İnşallah canim yaaa
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Telefon suya  düşünce pirince koyuyorum çok iyi kurutuyor bence bir dene 
(7,442 puan) tarafından
Tamam koyayim canim
0 oy
(1,771 puan) tarafından

Geçenlerde birisi böyle bir post açmıştı onun ki calismisti makinadan çıkınca kurutma makinasıyla kurutup hiç bir şey olmamış gibi yerine koy bozulduysa üzerine kalmaz en azindan:D

0 oy
(17,162 puan) tarafından
Cepleri ya kirliye atarken ya da makineye doldururken kontrol etmeyi alışkanlık haline getir canım. Benim annem gençliğinde babamın ceplerinde çok para yıkardı babam cüzdan kullanmaz cebe koyar annemde asla bakmazdı :) bende peçete unutuyorum ceplerimde kiyafetler mahvoluyor o zaman 

Çok geçmiş olsun 
(7,442 puan) tarafından
Kiz bakmasam benim sucum diyecem baktim pecete cuzdan cikardim ama anahtar kalmis hepte bakarim ama o cebi ya atladim ya digerine iki sefer baktim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 302 göst.
4 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 541 göst.
0 oy
6 cevap 431 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde 3 mucizenin annesi (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 157 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,539 puan) tarafından soruldu

406,012 soru

12,170,812 cevap

36,636 kullanıcı

...