İyi geceler anneler bugün çok üzüldüğüm bi olayı anlatıp birsey sormak istiyorum. Oglum 28 aylik aslında sık sık dışarı çıkarırım parka indiririm ama hep bi korumacı tavrım var yani tek başına kaydırağı çıkmasına bile 1 aydır müsadere ediyorum biliyorum bu yaptığım çok doğru değil biraz kendi kendine bırakmalıyım ama yapamıyordum ona zarar gelmesin düşmesin diye. Cocukları sever yaklaşır oynamak ister ama çekinir utanır bana gösterir ben kaynaştırmaya çalışırım aaa bak arkadasla beraber kayalim derim ama bir türlü oyun oynamak istemiyor çok utanıyor bana sende gel diyor heo böyle alıştırdım diye ki öyle istiyor yoksa ayına göre normal mi bunu merak ediyorum yani yasitlarindan insanlardan cekinmesin istiyorum. Birde mesela çıkıyorlar ya merdivenden yaşıtı cocuk yine ittiriyor mesela yada koluna vuruyor ben çocuğu uyarıyorum vurulmaz arkadaşa diye ama oglum kendini savunmuyor yani demek istediğim onunda vurması değil ama ne bileyim yapma desin istiyorum ama oglum gitmek istiyor ordan bugün yaşadım bunu ve çok üzüldüm oğlumun öyle kendini savunmamasina ona kendini nasıl savunması gerektiğini ogretebilirim