+1 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde (626 puan) tarafından
kızlar hep içimdedir tesettüre girmak kapanmak istiyorum ama kapanıp dar giyenlerden olmak istemiyorum işin aslı burda birisi gassal olmak istiyorum gibisine post açtı oraya girdim kadın gassal ol ak iatiyor ama kocası yapamazsın falan demiş o ana kadar gassallar hiç aklıma gelmezdi yorumlarda youtubeden videolarını izledin mi diye sormuş birisi bende ne videosu diyerek açtım izledim bir iki üç derken onlarca videolar izledim çok etkilendim kaza ve kadere inanırım bunların  benim karşıma çıkmış olması benim de değişmem dine yönelmem için fakat iki tane sorunum var 

ilki tesettüre uygun hiç kıyafetim yok yazma eşarp şal tunik çeket vs. kardeşim kapalı onla konuştum ondan getireceğim biraz almaya kalksam ateş pahası zaten maddi gücüm de yok

ikici sorunum ve en önemlisi galiba benim imanım zayıf namaz kılmaya başlıyorum ilk gün çok iyi tüm namazlarımı vaktinde eda ediyorum ikinci gün mutlaka bişey çıkıyo tam dine yöneliyorum mutlaka bişey oluyo anlam veremiyorum şeytan sürekli vesvese halinde alkol vs. yıllardır içmiyorum 3 4 sene oldu ağzıma sürmeyeli arada bi sigara içiyorum çok açık gezinen bir insan değilim sadece evde şort askılı falan giyerim dışarda bol tişört şalvar geniş eşofman falan giyerim ama zorlanıyorum bana nasıl öneride buluna bilirsiniz

5 Cevaplar

0 oy
(2,987 puan) tarafından
Öncelikle senin adına çok sevindim kapanmayı düşünmek bile büyük cesaret ve güzel bir şey içinde din iman Allah korkusu olmasa bunları düşünmezsin bile namaza gelince her namazın arkasına Allah'ım bana yardım et ömrüm boyunca sana ibadet etmeyi nasip et Allah'ım beni şeytan sözüne uydurma şeytanın vesvesesine uydurma beni  ölene kadar namaz klanlardan eyle kapanmaya gelince sen Bismillah de başla Allah yardımcı olur sana merak etme ben de kapandığında hiçbir şeyim yoktu şimdi bir dolap dolusu gerekirse dolaptan ikinci el kıyafetler var hiç giyilmemiş uygun onlara bakarsın önemli olan adım atıp başlamak her şey gönlünce olsun Allah yardımcın olsun 
(2,987 puan) tarafından
Sürekli ahiretle ilgili videolar izle dini videolar izle namazla ilgili videolar izle ben de önceden çok açık giyindim aşırı açık giyinirdim bir gün dedim ki niye kime gösteriyorsun öldüğünde Rabbim sana kulum ben sana kapanmayı emretmedim mi dediğinde ne cevap vereceğim dedim bu dünya yalan dünya önemli olan ahiretimiz şeytanın vesvssi sesinden kurtulmak için her namazının arkasına Fatiha 3 İhlas
Ayetel Kürsi ir de dediğim şekilde dua et İnan faydasını göreceksin Allah'ın izniyle
(626 puan) tarafından
boş vakitlerimde izliyorum canım şeytan o kadar çok uğraşıyo ki benle yada ben öyle hissediyorum inan bi an şeytana uysam öyle bir bataklığa düşeceğim ki anlatamam burda anlatamayacağım şekilde de şeytan çok fazla uğraşıyo düşüncelerimde fikirlerimde o kadar yoruyo ki beni artık şeytanla mücadele etmekten yoruldum vesvese vermeyi bıraksın istiyorum Rabbimin yolundan gideyim istiyorum
(626 puan) tarafından
bende bakayım canım bulursam dinleyeyim
(626 puan) tarafından
tamam canım izleyeceğim
(2,987 puan) tarafından
Bende izlim baci
-Reklam-
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Şeytanın vesvesesinden  kurtulmak için allah i bolca an ve dünyalık şeylerden uzak dur canım ne kadar çok allah i zikredersen şeytan ve şeytanlaşmış kimseler senden uzak durur ve youtube da hayal hanem diye bir kanal var orada ki hoca o kadar güzel böyle şevkle anlatıyor ki sen istesende istemesende o atmosfere giriyorsun o aşka geliyorsun ") tavsiye ederim bol bol dinle sohbetlerini 

Birde kaç bedensin?
(626 puan) tarafından
bu süreçte hayalhanemin videolarını da izledim canım çok etkilediler bişdiğimi sandığım ama bilmediğim o kadar şey varmış ki aslında en çok gasilhanede ki ölüler çok etkiledi beni inan içimde kopan fırtınayı anlatamıyorum anlatacak kelime bulamıyorum l bedenim canım
(4,424 puan) tarafından
Tamam canım dolap uygulaması kullanıyor musun sana ben kıyafet göndercem tesettür için
0 oy
tarafından
Canım benim çok sevindim senin adına Rabbim layıkıyla yapmanı nasip etsin inşallah.

En büyük tavsiyem büyüklerden, arkadaşlardan vs. bakarak kapanma kuran ayetleri ile kapan. Hemen güvenilir bi meal- tefsir al örtü ve namaz ayetlerine cennet- cehennem ayetlerine bak. 

Sonra zaten sen en layıkıyla yaparsın buna inanıyorum ☺️
(626 puan) tarafından
Allah razı olsun canım arkadaşım pek yok binada 3 5 yaş büyüklerim var onlarda hep açık zaten burada ki bazı insanların düşüncelerinden çok etkilendim gassal olmak isteyen kadın kimdi hatırlamıyorum ama Allah ondan razı olsun dedim ki kendi kendime bende olabilirim gassal ölülerden parçalanmış vücutlardan korkmam soğuk kanlıyım ama bu işin manevi yönünü kaldırabilir miyim kendimi teraziye bir koydum içler acısı haldeyim kendi kendime dedim değişmem lazım beni öldükten sonra ne bekliyor silkelendim bi kendime geldim Rabbim benden umudunu kesmiş olsa tüm bunları karşıma çıkarmazdı bunları bana düşündürmezdi inşallah Rabbim nasip eder layığıyla kapanır tesettüre gider Allahın yolunda ilerlerim
tarafından
İnşallah canım.
Çok güzel düşünüyorsun inşallah bu yolda daim olursun ❤️☺️
(626 puan) tarafından
inşallah canım Allah razı olsun
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Tavsiyem canım Allah'tan korkma ... Allah'ı sev cenneti ve sonsuz nimeti düşün orda yaşayacağım güzel hayatı mis kokusunu cennetin o güzel irmani Kevser suyunu sonsuz nimeti düşün ay içim kıpır kıpır oldu gozlerim doldu yazarken burada geçici hayat orda sonsuzluk huzur istediğin zman sacin uzun olacak isteğin zman kısa istedigin renkte gözün olacak istediğin yüze sahip olacaksın istediğin her türlü meyveyi yiyeceğiz inslalah inşallah 
(626 puan) tarafından
inşallah canım ne zaman dua etmek istesem Rabbime övgüler yağdırmaktan kendimi alamıyorum bişey istemeye utanıyorum yüzüm yokmuş gibi hissediyorum Rabbime öldükten sonra kavuşacağız cennetine layık olamamaktan korkuyorum cehennemin azabından geçmiş günahlarımdan korkuyorum bu günahlarla nasıl çıkarım diyorum kendi kendime
0 oy
(6,765 puan) tarafından
Bende tam tesettüre girmeyi cok istiyorum ☹️ ama korkuyorum da yapamazsam layıkıyla yerine getiremezsem diye. Simdi namazimi kılıyorum o zamanda devam edebilir miyim? Hep aklımda bunlar var. 

Kıyafetleri dolap gardrops tan getirebilirsin cok guzel kıyafetler var uygun fiyata. 

Namaz icinde ben namaz programi indirdim o sürekli hatırlattığı icin bende hemen gidip kılıyorum. Hocalarin namazla ilgili sozlerini dinliyorum. Onlarda cok namaza yöneltiyor insani.
(626 puan) tarafından
ben çarşaflı olmak istiyorum canım aslına bakarsan ama durumum ona el vermiyo hemen çarşafa gireyim ilk önce kapanıcam sonra durumum düzeldikce tesettürü arttırıcam sohbetlere katılmayı dini bilgiler öğrenmeyi arapçayı öğrenmeyi o kadar çok istiyorum ki
(6,765 puan) tarafından
İnşallah hayırlısı ile olur kuzum.
(626 puan) tarafından
inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 451 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 376 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy